zrob sobie ciastka owsiane (maka/nie za duzo, olej, miod/cukier, proszek do pieczenia, cynamon mozna dodac otreby , rodzynki co tam chcesz wymieszac, uformowac, upiec i zezrec)
Mąka pszenna, która będzie wysokiego typu, może być lepsza niż, któraś z "polecanych" o niskim typie. Pszenicy i innych zbóż zawierających gluten osoby zdrowe nie powinny się obawiać. Natomiast jak taki biały chleb zjesz w odpowiednio zbilansowanym posiłku, gdzie uzupełniony będzie błonniki, witaminy, minerały, pozostałe składniki dające BT [...]
mialem jedna porcje tego gainerka zeby wiedziec ze syf nie zawsze trzeba porobowac chodzi przede wszystkim o jakosc- smakuje jak maka no i wiekszosc bialka zawartego tam to bialko pszeniczne czyli niezbyt wartosciowe w kulturystyce lepiej kupic ostorwie i carbo
proponuje otworzenie worka z maka, ktory zawsze powinienes miec przy sobie i rozpylenie maki wokol siebie.-stara i prosta sztuczka ninja, i teraz: a) wyciagasz cep i niewidzialny podrzynasz gardla przeciwnikom b)korzystajac z "slepoty" przeciwnikow *******lasz
W sumie powiem to tak jak nie otwierany sporobuj smialo jak nie wyladujesz ze sraczka to znaczy ze mozesz spoko szamac otruc sie nie otrujesz napewno dodajmy ze suchy proszek zamkniety nie niszczy sie tak szybko przyklad mąka cukier itp nawet mieso odpowiednio zamkniete;]
Jak najbardziej mąka kukurydziana, ryżowa, chrupki ziemniaczane (bardzo niska zawartość tłuszczów), sorbety, żelki, czy inne produkty zawierające głównie węglowodany, mało tłuszczów i błonnika mogą stanowić element diety. Tak jak pisałem, staraj się trzymać 30-40 gramów błonnika pokarmowego dziennie, a gdy wartość ta będzie już przekraczana, to [...]
Najprościej jest wpisać nazwę z czego jest zrobiony dany produkt np. w przypadku budyniu czy kislu po prostu mąka ziemniaczana, dodać d tego ilość cukru u mamy gotowe, ewentulanie wiadomo mleko czy inne dodatki, ewentualnie te znane marki mają możliwość wyboru gramatury już na gotowo w fitatu i wtedy jest łatwiej
To nie są jajka w proszku! Prziecież jest napisane, że "20 jaj bez jaj" i zasepuje jajka w proszku. Widziałem to w Tesco, skład to głównie mąka kukurydziana, skrobia, serwatka i białko sojowe.
[...] płatki zmielone mają wysoki indeks glikemiczny... dosłownie u mnie to płatki są zmielone na mąkę, to powiedzcie, czy nadal lepiej je jeść aniżeli mąkę pszenną ? może niż mąkę żytnią również ? akurat na śniadanie robię placuchy owsiane ciągle z 40 g owsianych i się zastanawiam... bo na pewno mąka pszenna lepiej smakuje, żytnia w sumie również