A podałabyś proporcje składników do tych plauszków, że ci takie soczyste wychodzą i kruche? Ja zawsze na 4g oleju smażę na 3 jajkach(140g), mąka pełonizarnista typ 2000 60g i mleko 80g 5g kakao i wychodzą mięciutkie :) Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2023-09-16 09:54:26
****a z tym piekarnikiem i bialkami to ostrozne bo tam jest ponad 200 stopni a to juz moze byc toxic very natomiast zmixuj orzechy, migdaly, rodzynki plus maka i jaja w odpowiednich proporcjach to taki standart w robieniu domowych wynalazkow kiedys ten opas Szymiec zapodal fajny przepis na batony w k&f na domowe potrzeby ok choc bardziej [...]
[...] jak się zmieni stosunek mięsni do tłuszczu. Jak przy tym poziomie bf dasz nadwyżkę kaloryczną, to się zalejesz. Ewentualnie pozostaje praca na bilansie zerowym, skoro jesteś po redukcji to trzeba dac ciału odpocząć. Osobiście to bym tu jeszcze sporo poredukowała. A co do diety - w pierwszym posiłku - mąka i to niemało. W trzecim 150 g chleba.
[...] 5. Zapiekane naleśniki z indykiem, szpinakiem i fetą https://imgur.com/NQCn0Zg.jpg 6. Placek - miał być gryczany Bzyka, ale okazało się, że skończyła się mąka gryczana, więc jest jaglany ( wersja gryczana zdecydowanie lepsza) https://imgur.com/RDPyLfN.jpg Niedziela 1. Drugi z placków jaglanych [...]
a mierzysz tylko wagę czy obwody też? waga nie zawsze jest dobrym wyznacnzikiem kolejna sprawa, jak wygląda kwestia poziomu bf? przy zbyt wysokim budowanie masy mięśniowej jest utrudnione ostatnia sprawa: co to za posiłki - kasza, makaron, mąka? sam ryż?
[...] • aluminium stosuje się podczas produkcji sera topionego i w niektórych metodach konserwowania (np. suchych kiełbas, czy warzyw w occie); • biała mąka zawdzięcza swoją biel procesowi wybielania, w którym stosuje się związki aluminium i potasu. Aluminium w organizmie uszkadza wiele funkcji organizmu, zanim dotrze do [...]
Naucz się sam przyprawiać :-). Nie wiem, jak robisz tego kuraka - można posiekać 1-2 ząbki czosnku, zeszklić (nie rumienić) na oleju, wrzucić mięso, podsmażyć, trochę sosu sojowego (sojowo-grzybowy też b.dobry), później dolewa się wody, dodaje sporo curry, można jakąś chińską mieszankę przypraw (np. 5 smaków) , słodką/ostrą paprykę, ciut imbiru [...]
Ale to ostatnie stwierdzenie dotyczy niemal wszystkich mikroskładników pokarmowych, z wyłączeniem jodu i (ostatnio) kwasu foliowego, które dodawane są do powszednich produktów spożywczych (sól, mąka).
najlepszy zrobiony samemu :D A dlaczego chleb powinien być rzadko jedzony? ( kwestia jaka mąka ) dlatego gdyż jest to produkt już przetworzony, zawiera kontrowersyjny gluten. letyny które mogą źłe wpływać na układ pokarmowy i odpornościowy
nie tykaj tego gowna... bralem kilka razy ph w zyciu i juz nigdy wiecej tego nie tkne... meta jest o niebo lepsza... juz wolalbym zamowic od kogos z strony internetowej co sie oglaszaja niz ph z znanej strony internetowej... bo obawiam sie ze w 99% tych ph bedzie maka :p
Dobiorę odpowiednie carbo i będzie w porządku z węglami. Czyli ostatecznie rzecz biorąc to mam rozumieć, że każde carbo bez aromatu o zaznaczonym smaku naturalnym, niezależnie z jakiej firmy, oparte na dekstrozie nie będzie słodkie tylko będzie smakowało jak mąka ?? Zmieniony przez - klimaz w dniu 2014-12-20 22:44:12
Mam izolat my protein bez dodatków ,smakuje jak mąka nie da się wypić ,wiekszość odżywek jest za słodka więc mieszam wedle smaku i jest pycha , a carbo niesłodkie naturalne i tanie to zmielone owso ale są to złożone węglęwięc po treningu nie zabardzo