[...] zdolność zwalczania swojego bólu. Był poprostu fenomenem w swoich czasach. A to nie wszystko, jego seria składała się z 32 długich, granicznie bolesnych powtórzeń. Ale dlaczego on to robił? Ponieważ doskonale znał swoje możliwości umysłu jak i ciała, poprzez wieloletnie eksperymentowanie, urzywanie wielu metod treningowych, trenowanie z [...]
[...] cofedon, amido-chin. Jest także zabroniony w wielu krajach. Powoduje depresje, uszkadza nerki i wątrobę. W Polsce wśród fachowców ten fakt jest dobrze znany. Zatem dlaczego? Cała współczesna farmaceutyka i medycyna jest oparta na środkach, które po prostu niszczą naturalną odporność organizmu. Proponujemy ci wyjście z tego [...]
[...] w 2000 r.).Natomiast po 2000 r. tak zupełnie bez niczego dostał TRZY SZANSE walki o pas kolejno z Byrdem(Remis),Ruizem(wyrównana walka) i Brewsterem(porażka TKO 1).Przyczyną dlaczego tak dobrze sobie radził Gołota,było,to,że Gołota,to PRAWDZIWY CIĘŻKI ATLETA i pomimo tego,że był w gorszej formie niż w latach 90,to pretendenci i mistrzowie lat [...]
Tłuszczowa Dieta zaleca spożywanie dużych ilości tłuszczu przy minimalnej ilości węglowodanów i białek. Według autora diety powodem tycia jest mieszanie tłuszczów z węglowodanami i białkami. Dlatego w przypadku ograniczenia spożycia tych produktów następuje zmiejszenie ilości tkanki tłuszczowej. Dieta opracowana specjalnie dla gwiazd [...]
Poniewaz na forum pojawia sie coraz to wiecej pytan o podawanie diet postanowilem napisac posta w ktorym wszystko by sie wyjasnilo Dieta dla osob starszych Właściwe odżywianie pozwala zachować dłużej sprawność fizyczną i umysłową. Proces starzenia się organizmu jest nieuchronny. Często możemy jednak sprawić, aby postępował on wolniej i dzięki [...]
[...] wycisk na boki i lekko w górę. Podobne wykonanie: proszę wpisać w google "t nation scott press". Wycisk zamaszysty to nie to samo co wycisk Scotta, dlatego nie wiadomo dlaczego ćwiczenie to zostało tak nazwane (wycisk Scotta to jedna z form wyciskania, natomiast wycisk zamaszysty to połączenie wycisku szerokiego ze wznosem bocznym). 6. [...]
[...] szkodliwe dla organizmu i okradają go z energii? Prawdopodobnie odrzekłbyś, że dotąd wykazywałem zdrowy rozsądek, ale teraz pomieszało mi się w głowie. Wyjaśnię więc, dlaczego takie połączenia niszcząco wpływają na organizm i jak można zaoszczędzić wielkie zasoby energii, którą obecnie zupełnie zbędnie tracisz. Produkty o dużej zawartości [...]
[...] posiadają bicepsy Robinsona. Oczywiście, że powtarzanie programu Vince Taylora na mięsnie czworogłowe ud dało w rezultacie niewielkie powiększenie ich masy u ciebie, ale dlaczego w twoim lustrze nie widać takich mięśni czworogłowych, jak u niego - kształtnych, z pięknie zarysowaną częścią zewnętrzną? Trochę zdezorientowany, myslisz sobie: [...]
[...] nogi w pełni sprawne, zakwasy to nie zawsze wyznacznik regeneracji ************************************************ Wielu poczatkujacych olewa przysiady. oto kilka przyczyn dlaczego nie warto tego robic: -przysiady daja nawiecej odpowiedzi hormonalnej organizmu czyli najwiecej potencjału budowania masy - rowniez w bicepsach pomimo ze ich nie [...]
"If you're not growing, it's likely your diet, not your training, that's holding you back" Dr. John Berardi Pora na temat o odwiecznej walce ‘dobra’ ze ‘złem’, białego z czarnym, czyli ‘czystego’ jedzenia z ‘nieczystym’. http://img691.imageshack.us/img691/8717/a1b9.jpg Co nazywany ‘czystym’ jedzeniem ? Większość ludzi zgadza się z tym, że ‘clean [...]
[...] asparaginowy jest aminokwasem. Wprowadzony w swojej wolnej formie (nie związany z białkami) podnosi znacząco poziom asparaginianu i glutaminianu w plazmie krwi (nie wiem dlaczego ich obu, bo logicznie biorąc powinno to dotyczyć tylko asparaginianu, ale nauka jest pełna niespodzianek). Nadmiar asparaginianu i glutaminianu w plazmie krwi [...]
[...] asparaginowy jest aminokwasem. Wprowadzony w swojej wolnej formie (nie związany z białkami) podnosi znacząco poziom asparaginianu i glutaminianu w plazmie krwi (nie wiem dlaczego ich obu, bo logicznie biorąc powinno to dotyczyć tylko asparaginianu, ale nauka jest pełna niespodzianek). Nadmiar asparaginianu i glutaminianu w plazmie krwi [...]
[...] kto nazywa się 'knife fighterem' lub ekspertem od walki nożem bo najprawdopodobniej nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością. A jeśli jest takim mistrzem walki nożem, to dlaczego nie ma więcej blizn i nie siedzi w więzieniu? Kłamstwo nr 12: To w ogóle będzie walka Jeśli chcesz żyć to nie podchodzisz z bojowym nastawieniem do niczego mającego [...]
[...] bezpiecznie. Nie należy liczyć na kogoś z zewnątrz, że ci pomoże. Jeżeli możesz na kogoś liczyć, to licz na siebie. Jeżeli przewaliłem tysiące zawodników na treningach, to dlaczego komuś na ulicy miałbym nie dać rady. 2. W mojej rodzinnej miejscowości z której pochodzę były dwie sekcje - piłki nożnej i zapasów. Ponieważ w owym czasie w [...]
[...] O tak. Cokolwiek Arnold mówi brzmi to zabawnie. Jest kochającą życie i wesołą osobą. Powiem ci jeszcze jedną zabawną rzecz. Jadłem z nim kiedyś w Seatle, a on mówi „Samir, dlaczego tego nie wypiłeś?", odpowiedziałem „Co to jest za napój", on mówi „Nazywają to, miłe i wygodne walnięcie w ścianę", ja odpowiedziałem „Co takiego, daj spokój Arnold, [...]
Zanim zaczniecie czytać - i jeśli do tej pory nie przeczytaliście tego - warto się zapoznać z tematem fataq'a: Kreatyna a staż - czyli dlaczego należy poczekać: http://www.sfd.pl/Kreatyna_a_staż__czyli_dlaczego_nalezy_poczekać.-t392944.html Wracając do tematu -> KREATYNA dla ‘laików’ .......albo może Kreatyna od A do Z-et! Temat będzie podzielony [...]
[...] Filipovic)? Czemu się nie utwardzają? Przecież w MMA walczą bez ochraniaczy na golenie? 3. Dlaczego "utwardzeni" zawodnicy przegrywają konfrontacje z nieutwardzonymi? Np. dlaczego "utwardzanie" nie występuje w boksie czy kickboxingu? A zawodnicy tych stylów zwykle pokonują w walce stosujących takie praktyki (trenujących karate czy kung-fu)? [...]
[...] w wieku dziecięcym lub młodzieńczym, a u jej podłoża leży niszczenie przez układ odpornościowy komórek produkujących insulinę w trzustce. Do tej pory nie było wiadomo, dlaczego tak się dzieje, a choroba ta zbiera żniwo w postaci ośmiu tysięcy zgonów rocznie. Istnieje genetyczna predyspozycja do cukrzycy zależnej od insuliny, ale nie [...]
[...] z hamującymi białkami G (Gi). Podsumowując, używając sympatomimetyka jak efedryna aktywujecie mechanizm regulacji obejmujący adenozynę. Oczywistym powinien być fakt, dlaczego tak dużo mówimy o negatywnym działaniu hamowania zwrotnego w odpowiedzi na stymulację adrenergiczną, ponieważ zależy nam na osłabieniu tego procesu. Tutaj przychodzi [...]