Jak dla mnie biała czekolada! Od dzieciaka wole ją od tradycyjnej "czarnej" A jeżeli mam wymyślić własny smak to cytrynowo-bananowy (trochę kwaskowaty i troszkę słodkawy) tylko najlepiej zgrać go w dobrych proporcjach. Gainer jak jest za słodki to zlepia gębę a odżywki kwaskowate ją wykręcają... A może coś ze smaków polskich, na przykład [...]
stash1 pisząc smak kokosowy miał na myśli orzech gratulacje hehe ja napisałem że także jestem za snickersem to przeceież też jest orzech,ale z karmelem i czekoladą hehe i teraz każdy będzie podawał swoje definicje np.że banan rośnie obok orzecha to chyba to samo
Bardzo mnie zastanawia ten prostokąt na ostatnim zdjęciu - dlaczego zasłoniłeś galoty?:D Ps. Czekolada, którą Ci mamcia ostatnio sprezentowała jest 100 razy lepsza niż ta oreo duża ;) A bo spocone były, to nie wypada tak wrzucać na publiczne forum. %-)
Kania, brawo za spostrzegawczość Ja również mam jedną puszkę starej formuły, tylko że w smaku truskawkowym. Samego banana nie dostałam, ale zamiast niego pochwalić mogę się czekoladą, którą jutro wypróbuję Póki co raczę się truskawkowym bananem bądź też bananową truskawką, jak kto woli...
Mera , jak Ci truskawka smakuje, to ja się na czekoladę zamienie Nie ma głupich Bardzo mi truskawka smakuje, ale czekolada również W ogóle Protein Powder to fajna sprawa. Jak czytam, że ludziom bananowe białka przez gardło nie przechodzą, to ja się zastanawiam, czy to Protein Powder jest tak wyjątkowo smaczny, czy może ja mam jakiś specyficzny [...]
Hydro - też przy nastepnej okazji zakupie powiedz mi jak sprawuje sie smak czekolada:D? a no może dziara też coś przysłania, lecz dużo wody siedzi to tez szczegółów nie widać Zmieniony przez - Muczakos94 w dniu 2014-11-18 14:19:15
[...] Jak na razie w DNT ~2500 kcal, do 200g węgli, do końca tygodnia wykminie może coś innego i zaktualizuję dietę Dieta i suplementacja: Okno: 12-22 - kanapka + 2 jabłka - czekolada gorzka 90%, 2 kiwi - brokuł + pierś z kurczaka + mozzarella - ser żółty, migdały - kisiel - tran 10ml, cynk 15mg Zapomniałem o kreatynie... Suma: [...]
Konsystencja jest dosyć gęsta, tak jak nutella :D Byłby mniej słodkie po prostu. Ja zrobiłem jeszcze eksperyment i 1/2 nutelli nałożyłem na folie aluminiową, rozsmarowałem na tabliczkę czekolady i włożyłem do zamrażalnika, jutro sprawdzę, być może wyjdzie zaebista czekolada :D