[...] nie wiem jak obliczyć Jajka 180g = B= 22,50g T=17.41g WW = 1,08g = 250kcl OLIWA Z OLIWEK T = 13g a wiec 107 kcl 10.00-11.00 serek wiejski 200G, POMIDOREK około 100g B=22g T=10g WW =4g 194kcl B=1g T=0,20 WW =3g 20kcl 13.00 obiad to zależny co serwują na stołówce Ale zawsze zestaw surówek schabowy lub ryba albo mięsko wołowe. [...]
[...] (przed szkołą) miska płatek zazwyczaj owsianych, z 3 jajka -w szkole mniej więcej co 1,5h ciemny chleb klika kanapek z miesiem warzywami itp. -15.00 (juz w domu) 100g ryzu+ gotowana piers z kurczaka+warzywa -17.00- 130g ryzu+piers TRENING -20.00 100g ryzu piers z kurczaka -21.30 Twarog czesto zamieniam ryz na [...]
[...] LEPIEJ OWSIANKE PIECZYWA UNIKAJ 9.00 i 12.00 - 50g kaszy gryczanej i 200g wieprzowiny smażonej i łyżka miodu //// NIE ŁĄCZ SMAŻONEGO Z CUKRAMI PROSTYMI 15.30 - spaghetti 100g , wołowina 200 gram i sos bądź 100g ryżu i 200g /// DUPAWE TE SOSY piersi z kurczaka, lub kotlet de volai 200 g i frytki 100 g /// HEHE 18-20.30 trening po treningu 2 [...]
[...] (tez w szkole) chleb żytni razowy: 120g szynka z indyka: 80g 10g oliwy z oliwek 150g warzyw Posiłek przedtreningowy: mięso z piersi kurczaka bez skóry: 80g ryż brązowy: 100g 150g warzyw oliwa z oliwek: 20g odrazu po treningu: 35g carbo ser biały 100g po 40 minutach mięso z piersi kurczaka bez skóry: 50g ryż brązowy: 80g 30 minut przed [...]
[...] zdecyduję się na trening masowy. Tymczasem i tak aeroby i interwały królowały by wśród mojego treningu jako że zbliża się sezon. Tu jeszcze raz zamieszczam dietę: 1. -100g owsianych -2 jajka -30g orzechów włoskich -2 łyżeczki miodu -jabłko 2. -pierś z kurczaka 100g -Sałatka warzywna 200g+- -30 ml oliwa z oliwek 3. -pierś z [...]
[...] polowa saleteczki co mi z 2 sniadania zostalo. 15(tak mam przerwe) - podwieczorek(?). plateczki jakies 100 g, owsiane + serek farmerski, co by bialko bylo, jakies 150 g (w 100g - 12g bialka) po pracy ladnie weiderek, pozniej basenik co drugi dzien, w dni w ktorych pluskania nie ma robie pompeczki, 4 serie ile dam rade w kazdej, jakies 3 min [...]