Szacuny
2409
Napisanych postów
10674
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
153396
Tatar
Przy 17 dotknąłem rurki ;) Na filmiku nie widać tego, ale buty/stopy mi uderzyły w poprzeczkę ;(
Maciej Ty jak zawsze Mu zrobiłeś z klasą i gratulacje zwycięstwa,ale najbardziej zaskoczył mnie od was z Poznania kolega na poręczach,byłem w szoku a w siłowni rozmawialiśmy oczywiście w żartach czy aby czegoś nie wciągnął nosem lub zapodał epo :)
Popieram postulat wycwiela o wyniki w tabelkach tak jak to zrobił Masti w zeszłym roku przynajmniej pierwsze 3 miejsca bo z tych kartek to nic nie wiadomo.
Wycwiel ten kolega co wygrał w dipach pewnie i by robił wyniki w ww ?
Zmieniony przez - drazekm w dniu 2014-11-17 21:26:58
Szacuny
1
Napisanych postów
225
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
9440
Dzięki Marek ;)
Wyniki wrzucimy w tabelce, nie wiem czy ja czy Masti to zrobi, ale będzie ;) Ja ze swej strony będę czekał na zdjęcie kartki z MU, bo jej nie mam.
A fotkę wrzuciłem aby były "dowody rzeczowe" hehe ;)
Marek, ten kolega od nas nic nie bierze ;) Jechał pompki na poręczach od ponad pół roku non stop, i nagle na treningu kumpel do mnie podleciał i powiedział że przebił stówe... Dopóki nie zobaczyłem na własne oczy to nie mogłem uwierzyć :D
Wycwiel - może i się nie przekłada ale mimo wszystko dobrze sobie dajesz radę w ćwiczeniach, no i to co robisz to jakościowo super. Chłopaki ode mnie byli pozytywnie zaskoczeni Twoją formą ;)
"Walczyć – często, dać się pobić – czasami, dać się zniszczyć – nigdy!" Francois de Charette
Szacuny
2409
Napisanych postów
10674
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
153396
Maciej oczywiście zaznaczyłem że sobie żartowaliśmy z tymi dipami i wspomaganiem,wiem w czym rzecz,zwyczajnie kolega jest szczupły i nie potrzebuje tak dotlenić mięśni jak my i stąd takie wyniki.
Szacuny
2409
Napisanych postów
10674
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
153396
wycwiel
drazekm
Można tak podejrzewać powinien spróbować swych sił w WW. Mi jak widać to się nie przekłada
U Ciebie jest inna sprawa do pompek powinieneś wzmocnić całe ciało,szczególnie brzuch i krzyż,obserwowałem Twoje pompki w W-wie na live i cały czas robisz to samo ,jak masz ciało zmęczone unosisz tyłek do góry,a co do kolegi który wygrał dipy chodziło mi o to że robił je przez przeszło 5 minut a to wasz czas w WW.
Szacuny
8314
Napisanych postów
13255
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
89468
drazekm
Święta racja od tego wylegiwania się na ławie brzuch i plecy oj słabiutkie i wychodzą" fale Dunaju""przy pompkach Tatar
Ty to wiesz jak dodać otuchy