WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PODCIĄGANIE NA DRĄŻKU I STREET WORKOUT CZ.4

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 463747

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 4307 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 58816
Jest już filmik z połowy podciągania :)

Muscle Tatara.Tutaj akurat nie wiem dlaczego nie 17 zaliczone? -ale takich zagwostek było więcej :)

...
Napisał(a)
Tatar MP w Muscle Up
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 225 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9440
Przy 17 dotknąłem rurki ;) Na filmiku nie widać tego, ale buty/stopy mi uderzyły w poprzeczkę ;(

"Walczyć – często, dać się pobić – czasami, dać się zniszczyć – nigdy!" Francois de Charette

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 8314 Napisanych postów 13255 Wiek 67 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 89468
Tatar
Ale wyniki /komunikat końcowy/ to chyba wstawicie bo te karteluchy to nie bardzo poważnie wyglądają.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2409 Napisanych postów 10674 Wiek 61 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 153396
Tatar
Przy 17 dotknąłem rurki ;) Na filmiku nie widać tego, ale buty/stopy mi uderzyły w poprzeczkę ;(

Maciej Ty jak zawsze Mu zrobiłeś z klasą i gratulacje zwycięstwa,ale najbardziej zaskoczył mnie od was z Poznania kolega na poręczach,byłem w szoku a w siłowni rozmawialiśmy oczywiście w żartach czy aby czegoś nie wciągnął nosem lub zapodał epo :)

Popieram postulat wycwiela o wyniki w tabelkach tak jak to zrobił Masti w zeszłym roku przynajmniej pierwsze 3 miejsca bo z tych kartek to nic nie wiadomo.

Wycwiel ten kolega co wygrał w dipach pewnie i by robił wyniki w ww ?

Zmieniony przez - drazekm w dniu 2014-11-17 21:26:58
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 8314 Napisanych postów 13255 Wiek 67 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 89468
drazekm
Można tak podejrzewać powinien spróbować swych sił w WW. Mi jak widać to się nie przekłada
...
Napisał(a)
Tatar MP w Muscle Up
Początkujący
Dzięki Marek ;)
Wyniki wrzucimy w tabelce, nie wiem czy ja czy Masti to zrobi, ale będzie ;) Ja ze swej strony będę czekał na zdjęcie kartki z MU, bo jej nie mam.
A fotkę wrzuciłem aby były "dowody rzeczowe" hehe ;)
Marek, ten kolega od nas nic nie bierze ;) Jechał pompki na poręczach od ponad pół roku non stop, i nagle na treningu kumpel do mnie podleciał i powiedział że przebił stówe... Dopóki nie zobaczyłem na własne oczy to nie mogłem uwierzyć :D
Wycwiel - może i się nie przekłada ale mimo wszystko dobrze sobie dajesz radę w ćwiczeniach, no i to co robisz to jakościowo super. Chłopaki ode mnie byli pozytywnie zaskoczeni Twoją formą ;)

"Walczyć – często, dać się pobić – czasami, dać się zniszczyć – nigdy!" Francois de Charette

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2409 Napisanych postów 10674 Wiek 61 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 153396
Maciej oczywiście zaznaczyłem że sobie żartowaliśmy z tymi dipami i wspomaganiem,wiem w czym rzecz,zwyczajnie kolega jest szczupły i nie potrzebuje tak dotlenić mięśni jak my i stąd takie wyniki.
...
Napisał(a)
Tatar MP w Muscle Up
Początkujący
Spoko, wiem ;)

...
Napisał(a)
Ekspert
wycwiel
drazekm
Można tak podejrzewać powinien spróbować swych sił w WW. Mi jak widać to się nie przekłada

U Ciebie jest inna sprawa do pompek powinieneś wzmocnić całe ciało,szczególnie brzuch i krzyż,obserwowałem Twoje pompki w W-wie na live i cały czas robisz to samo ,jak masz ciało zmęczone unosisz tyłek do góry,a co do kolegi który wygrał dipy chodziło mi o to że robił je przez przeszło 5 minut a to wasz czas w WW.
...
Napisał(a)
Ekspert
drazekm
Święta racja od tego wylegiwania się na ławie brzuch i plecy oj słabiutkie i wychodzą" fale Dunaju""przy pompkach
Tatar
Ty to wiesz jak dodać otuchy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

JADE DALEJ -CZUNG-MEN

Następny temat

Siłownia plus pływanie

electro
Polecane artykuły