SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

szybko

  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Duża masa to duży plus-szybko przepali nadmiar energii z magazynów. Bartek-przy twoich warunkach fizycznych pewnie trenerzy z rzutów się pchali drzwiami i okami :)

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-11-22 22:43:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Duża masa to duży plus-szybko przepali nadmiar energii z magazynów. Bartek-przy twoich warunkach fizycznych pewnie trenerzy z rzutów się pchali drzwiami i okami :) Jak zawsze Masti sama prawda. Duża masa mięśniowa=dużo komórek mięśniowych=dużo mitochondriów=dużo "piecyków" do spalania fatu8-)

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-11-23 08:55:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Widać zaangażowanie. Pot się leje. Oby zdrowie dopisało a będzie dobrze. Jak wyżej ,:-D przy takim treningu taki chłop musi zgubić szybko fat :-)) jak dostarcza na taką masę tyle kalorii :-)) wiem ułożyli to fachowcy :-D Bartek głód doskwiera :-? |-)

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-11-28 17:09:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dieta redukcyjna do oceny

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    http://www.skf.wykona.ukw.edu.pl/fat.php coś tak na oko ale mi prawie się zgadza z wagą w klubie - to tak na szybko

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 3867 Data: 2008-05-17 09:32:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] tzn. z czym je skomponować by było smacznie? Bo kupiłam już jakiś czas temu, myśląc że się tę wątróbkę konsumuje jak np. drobiową czy inną, ale po wrzuceniu do dziennika szybko wyprowadziłam się z tego błędu. Tylko teraz zbytnio nie wiem czego się spodziewać, a nie chciałabym sp...tolić i się potem męczyć (nie po traumie kurkumowej). A żeby [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-28 11:19:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] marchew tylko starłam, cebulę posiekałam i przeszkliłam- mam taką maszynę, która sieka, albo jest blenderem, albo tarką na prąd- jedno mycie po robocie, więc idzie szybko.Gotowana soczewica+ zeszklona cebula i utarta marchew i cała reszta dopiero została wymieszana i do silikonowej keksówki. Ta porcja , którą zrobiłam, zdążyła mi się [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-09-19 18:01:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] więcej maki i wody i mieszaj i tak codziennie, po około trzech dniach powinno babelkowac i kwśno pachnic, jak chcesz przyspieszyć to od razu dodaj trochę drozdzy to bedzie szybko i dalej postępuj tak samo, możesz dowolna ilosc dni dodawać make i wodę, tak sie karmi zakwas i tak mozna go trzymać do następnego pieczenia biorąc częśc tylko a [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-10-20 14:33:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Marta przy soczewicy nie piszą nic o moczeniu, ponieważ ugotuje Ci się szybko bez tego, a inne strąki nie. My moczymy strąki i owsiane ze względu na kwas fitynowy, który osłabia wchłanianie minerałów i blokuje enzymy.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-11-06 19:56:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ciepłej wody (temperatura ok 40 stopni Celsjusza) Przygotowanie: W wodzie rozpuścić sól. Dodać zakwas i dokładnie wymieszać mikserem, by powstał jednolity płyn Dodać mąkę i szybko, ale krótko wyrobić. Zostawić na ok 2 h do fermentacji w temperaturze 30 stopni Celsjusza. Ciasto nieznacznie urośnie i powstaną pęcherzyki powietrza. Przełożyć do [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-10 15:07:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a wyrzucałas połowe, czy tylko dokarmiałas ? bo zakwas musi miec pożywkę, jesli jest go coraz więcej, a maki coraz mniej, to za szybko ja zjada i jest coraz kwasniejszy, nie wyrzucaj go, jak pachnie kwasno jest dobry, zostaw dwie łyżki i dokarm, za dobe to samo, tak przez trzy dni, on sie wzmocni i będzie dużo silniejszy początki zawsze sa [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-22 11:24:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] bochenek na tydzień, na bochenek idzie w zależności od przepisu, 500-700 gr mąki, poza tym potrzebna Ci żytnia pełnoziarnista do odświeżania zakwasu około 150-200 do bochenka w zalezności od przepisu podsumuj :) nie zamawiaj zbyt dużych zapasów, maka pełnoziarnista ma krótki termin ważności, szybko się psuje, ja właśnie wyrzuciłam cały kilogram

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-23 16:42:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wg mnie specjalnej tajemnicy nie ma, tylko żołądki potrzebują duzo czasu, tak jak np, gulasz. Tak szybko jak wątróbki czy serduszek ich nie przygotujesz. Mi najlepiej smakuja duszone - ale to musi potrwać z półtorej godziny. Jak już są prawie dobre to dodaję pieczarki, groszek zielony i por i do tego ryż. Taka kompozycja najbardziej mi smakuje.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-28 14:43:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Richards Intellisteam Jest drogi, ale zapatruje się w niego w ten sposób, że wszytko bym na nim w zasadzie robiła, ryż, warzywa, mięso. Mam obecnie taką "wkładkę" do garnka, ale to bardzo szybko zbiera osad i kamień, w zasadzie nadaje się obecnie do wyrzucenia. Tylko pytanie - czy warto? Czy faktycznie gotowanie na parze jest najzdrowszą opcją?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-29 19:21:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a jak szybko można go kroić po upieczeniu, bo już sobie wszyscy zęby ostrzymy? boję się, że może nie zdążyć wystygnąć :)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-02 15:37:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dziewczyny, zostałam obdarowana sporą ilością marchewki, której szybko nie przejem, macie jakieś pomysły na to co z nią zrobić?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-21 10:40:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dziewczyny, zostałam obdarowana sporą ilością marchewki, której szybko nie przejem, macie jakieś pomysły na to co z nią zrobić? ciasto marchewkowe%-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-21 12:04:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • U mnie tez jedza ikre, nawet kiedys kupilam swieza, ale niestety wyladowala w koszu, bo to tzreba szybko przerobic a nie trzymac dniami w lodowce %-) ja znalazlam taki filmik z przepisem na taramasalate: http://www.youtube.com/watch?v=ZXADo3Bwfgw i wyglada bardzo OK:-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-30 19:45:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] jak pieke to tylko w formie chipsow - kroje na bardzo cienkie plastry, wrzucam do miski i polewam ile tam oliwy z oliwek moge, mieszam dokladnie, posypuje sola i do piekarnika na 220 stopni na kilka minut, tak samo robie buraki i marchewke :) a jak tak na szybko to na grubsze plastry i na patelnie grillowa z tluszczem z gesi i bardzo mi smakuja!

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-03 18:46:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Poczekaj aż się zsiądzie, a jak jest w cieple to szybko to nastąpi i potem podgrzej na wolnym ogniu, odcedź i voila. Można w szmatce odcisnąć ewentualnie

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-27 22:48:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja też nie solę ;) Jak chcesz, możesz od razu topiony zrobić - dodać łyżeczkę sody i szybko zamieszać ;]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-27 23:00:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)