13.05 Niedziela. Dzisiaj dzień hi carb :-) 1. ryż + kura http://dl.dropbox.com/u/18183159/IMG_20120513_145548.jpg 2. mąka pełnoziarnista, jajko, mleko, woda, kurak, ser żółty http://dl.dropbox.com/u/18183159/IMG_20120513_184642.jpg 3. twarożek, jabłko, orzechy A to moje małe bydle do dietetycznego pieczenia ;D [...]
pizza z kury na slodko i slono vlcd na slodko 1. zmielona kura przy was +wpc smakowe + mozna dac kakao odtluszczone cynamon jeszcze +bialka jaj +moze nieco slodzika suklaroza,aspartan czy inne cudo ew 20g jakiejs maki. papier 180stopni i 20-25min na slono kura ser pioro starty bialka jaj przyprawy do pizzy ew maka musztarda, kotlin 60procent. [...]
[...] mi wpadło). Jak wygląda sprawa z błonnikiem? ograniczać na maxa? Myślę pojechać ok 7g ww/1kg masy ciała. Ok 50gram prostych po treningu, reszta złożone. No i jak z tym błonnikiem ? starać się wywalić durum, kasze itp i bardziej pojechać mąka ryżowa, ziemniaki, wafle ryżowe, cukry proste ? Może ktoś by wkleił swoje menu z czystego ładowania ?
chleb żytni fitness style wcale nie ma złego składu :) tak mi się przynajmniej wydaje. To jest chleb firmy mestemacher. Skład: rozdrobnione ziarno żyta i mąka żytnia, woda, śliwki suszone, sól, błonnik owsiany, drożdże. Zły? Dziś plan żywieniowy wypełniony w 100% - jednak muszę na kolację zostawiać coś co faktycznie lubię :) Jajecznica to strzał [...]
Nie gadaj greku że zmielone owsiki są kiepskie, obecnie mam zmielone tak drobniutko jak mąka, więc wychodzi wszystko cacunia. Przepis boski, jak znajdę tylko chwilkę to obowiązkowo zrobię! :)
[...] wiemy w internecie można znaleźć mase negatywnych opini na temat tego specyfiku. Osobiście kupiłem i stosowałem gainer megabola przez 4 miesiące. W smaku jak rozpuszczona mąka, rewelacji nie ma. Rozpuszczalność: - w szklance z łyżką - słaba, sporo grudek, niemniej są one całkiem smaczne. - w szejkerze - lepiej, ale wciąż da rade znaleźć [...]
samak 8/10 efekty 0/10 ogolnie mysle ze ten gainer to mąka i cukier wiekszego dziadostwa nie pilem ;) nie polecam, no chyba ze ktos pije dla smaku to moze zmarnowac swoja kase :)
O jakości to się nie wypowiadam - bo mąka mące nierówna. Czasem kupie jakiejś nieznanej marki i bywa tragiczna. więc to zależy od producenta. natomiast to, że jest razowa to bym nie traktował, że dzięki temu zaczyna być raptem fit.
Mam ochotę na pierogi :-)robiłyście kiedyś z maki pszennej razowej? Jesli tak to jaki typ mąki-720 wystarczy? czy jednak trzeba wymieszać razową ze zwykła? ja robie z 2000 lub 1800, maka woda ...bez jajka ...wogole nie uzywam zwyklaj maki :-D