Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Tak to mozliwe jeśli korzystałeś/aś z kalkulatora który coś tam sobie wylicza, i tak naprawdę wyliczył Ci źle (nie ma takiego który liczy wszystko w porządku) i myslisz ze masz deficyt a tak naprawdę jesteś na plusie, druga sprawa kiepski podział makroskładników, czy niewłaściwe źródła.
...
Napisał(a)
ryba266Dzięki Popuri :)
W niejednym artykule czytałem że w orzechach włoskich jest sporo omega 3, a przecież w oleju z tych orzechów jest go nie wiele. O co tu chodzi ?
W orzechach masz ALA, więc inne kwasy tłuszczowe. Olej z orzechów w zależności od produkcji, może ich nie posiadać lub posiadać utlenione.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Co myslicie o takim rozkladzie posilkow na masie ?
Trenuje zawsze po 15.00
1. Bialko+tluszcze
2. Bialko+tluszcze
3.Bialko+wegle
4.Bialko+wegle ( przed treningiem )
5.Bialko+wegle ( po treningu )
6.Bialko+wegle
Ma to jakies znaczenie pomiedzy tym rozkladem a rozkladem bialko+tluszcze+wegle ? Moim celem jest poprawa insulinoopornosci. Zamierzam w godzinach porannych kontrolowac stezenie cukru we krwi za pomoca glukometru ( orientuje sie ktos czy duzy spadek glukozy we krwi moze negatywnie wplywac na mase miesniowa ? )
Trenuje zawsze po 15.00
1. Bialko+tluszcze
2. Bialko+tluszcze
3.Bialko+wegle
4.Bialko+wegle ( przed treningiem )
5.Bialko+wegle ( po treningu )
6.Bialko+wegle
Ma to jakies znaczenie pomiedzy tym rozkladem a rozkladem bialko+tluszcze+wegle ? Moim celem jest poprawa insulinoopornosci. Zamierzam w godzinach porannych kontrolowac stezenie cukru we krwi za pomoca glukometru ( orientuje sie ktos czy duzy spadek glukozy we krwi moze negatywnie wplywac na mase miesniowa ? )
...
Napisał(a)
Kasza Gryczana Prażona - Plony Natury
Według producenta na 150 g produktu : B 5.1 W 30, T 1.8 ( 150 g gotowego produktu wychodzi z 50g suchego ) .
Idąc tym tokiem w 100g suchego produktu rozkład makro będzie następujący ?
B 10.2 W 60 T 3.6 ?
Według producenta na 150 g produktu : B 5.1 W 30, T 1.8 ( 150 g gotowego produktu wychodzi z 50g suchego ) .
Idąc tym tokiem w 100g suchego produktu rozkład makro będzie następujący ?
B 10.2 W 60 T 3.6 ?
'It's not because of that, it's not because of money
Works in my blood and I kill 'cause I'm hungry'
-
'Pain demands to be felt'
-
'Where there is life - there is hope'
...
Napisał(a)
DamienFreelsKasza Gryczana Prażona - Plony Natury
Według producenta na 150 g produktu : B 5.1 W 30, T 1.8 ( 150 g gotowego produktu wychodzi z 50g suchego ) .
Idąc tym tokiem w 100g suchego produktu rozkład makro będzie następujący ?
B 10.2 W 60 T 3.6 ?
Rozkład będzie taki sam jak każdej innej kaszy gryczanej. Zobacz w tabelach.
Zmieniony przez - domer w dniu 2015-09-16 14:49:59
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
KingKoksingCo myslicie o takim rozkladzie posilkow na masie ?
Trenuje zawsze po 15.00
1. Bialko+tluszcze
2. Bialko+tluszcze
3.Bialko+wegle
4.Bialko+wegle ( przed treningiem )
5.Bialko+wegle ( po treningu )
6.Bialko+wegle
Ma to jakies znaczenie pomiedzy tym rozkladem a rozkladem bialko+tluszcze+wegle ? Moim celem jest poprawa insulinoopornosci. Zamierzam w godzinach porannych kontrolowac stezenie cukru we krwi za pomoca glukometru ( orientuje sie ktos czy duzy spadek glukozy we krwi moze negatywnie wplywac na mase miesniowa ? )
Sprawdź na sobie, czy będzie Ci to odpowiadało. Ważna jest ogólna ilość kcal i makroskładników.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Plony Natury 60g wegli, kupiec 72 g wegli . Wiem, że to marna różnica ale zawsze lepiej wiedzieć :)
'It's not because of that, it's not because of money
Works in my blood and I kill 'cause I'm hungry'
-
'Pain demands to be felt'
-
'Where there is life - there is hope'
...
Napisał(a)
Hej,
chcę zrobić 2 tygodniową przerwę w redukcji, tj. odstawić treningi + dieta równa zapotrzebowaniu lub +100 kcal. Jaki rozkład btw polecacie przyjąć?
Zmieniony przez - dlopper w dniu 2015-09-16 20:54:18
chcę zrobić 2 tygodniową przerwę w redukcji, tj. odstawić treningi + dieta równa zapotrzebowaniu lub +100 kcal. Jaki rozkład btw polecacie przyjąć?
Zmieniony przez - dlopper w dniu 2015-09-16 20:54:18
...
Napisał(a)
Co sądzicie na temat napromieniowania ryb z fao 61 ?
Zmieniony przez - kolololo w dniu 2015-09-16 21:21:21
Zmieniony przez - kolololo w dniu 2015-09-16 21:21:21
Poprzedni temat
Cannibal Inferno Lean FX AD-3
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- ...
- 400
Następny temat
Dieta do oceny . Pewien problem
Polecane artykuły