08:00 - śniadanie
Płatki owsiane (65 g)
Odżywka proteinowa (35 g)
Nektarynka (90 g)
Banan (115 g)
Migdały płatki (25 g)
Jogurt naturalny 2% (175 g)
11:00 - II śniadanie
Oliwa z oliwek (18 g)
Pomidor (125 g)
Chleb żytni razowy (215 g)
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (95 g)
14:00 - obiad
Wołowina, udziec (150 g)
Ryż Parboiled Sonko (110 g)
Oliwa z oliwek (15 g)
Pomidor (150 g)
Sałata (25 g)
Papryka zielona (90 g)
17:00 - podwieczorek
Oliwa z oliwek (18 g)
Pomidor (125 g)
Chleb żytni razowy (215 g)
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (95 g)
20:00 - kolacja
Ser twarogowy półtłusty (70 g)
Mąka pszenna pełnoziarnista Lubella (70 g)
Otręby owsiane - Sante (13 g)
Mleko 2% (70 g)
Banan (135 g)
Jajo kurze całe (3 szt.)
TRENING
1. Trucht w tempie 8km/h
2. "Martwy ciąg" 5 serii maks 120 ale jakoś kręgosłup dawał popalić.
3. Podciąganie szerokim chwytem do klatki piersiowej
10,8,6 –i brak mocy przy podciąganiu chyba większa waga ciała dała znać o sobie. Dołożyłe 2 serie po 107 i 116 kg na maszynie do ściągania.
4. Wiosłowanie sztangą nachwytem
4 serie 15,12,10,8 60-80kg
5. Wznosy barków ze sztangielkami - szrugsy
3 serie 15,12,10 27,5 do 35kg
6. Spięcia brzucha leżąc I-4x20 super spina brzuch i piecze na maksa.
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-02-21 23:34:50