...
Napisał(a)
W drążku słaba praca łopatek, nie spinasz ich maksymalnie i ciągniesz rękoma. Nie musisz za wszelką cenę iść jak najwyżej. Wiosło nieźle. W pulołwerze tak się wyginasz że aż śmiać mi się chciało I zmień na liny, też zawsze wolałem z linami
...
Napisał(a)
wioslo jednoracz fajnie wyglada, dowalaj kg i smialo mozesz pomagac sobie ta noga. Nie trzmaj jej sztywno bo sobie naciagniesz dwojke.
...
Napisał(a)
no to elegancko zatem na next treningu dowale z 10kg, poszarpie troche ale tez dopne bardziej tą łopatką, co do pulloveru, plecy starałem się miec maxymalnie proste, a jeszcze do tego towarzyszy mi "wada kregosłupa" (delikatnie mam biodra przesuniete do przodu, że tak sie wyraze, co powoduje ze odc. ledzwiowy wyglada jakbym mial poglebioną lordoze przez co. wywala mi brzuch do przodu, nawet przy niskim bf z koszulka to wygląda jakbym miał kurfa bemben i musze go lekko wciagac )
...
Napisał(a)
Hekade tak sobie oglądam tą rozgrzewkową serie ściągania linki i mam do Cb pytanie dlaczego masz taką rozbieżność ruchów?
...
Napisał(a)
nie usprawiedliwiaj sie- jestes zwyczajnie gruby:D ale wiosła wygladaja juz duzo lepiej.
===> 1Polska.pl
...
Napisał(a)
nie usprawiedliwiam sie, broń Panie Boże, w pasie mam ino 83.5, strasznie huyowo chyba nie jest :D do tego aero wiecej doszlo. co do rozgrzewki na drążku, wiem, troche te ruchy kiepsko wyglądają - raz barki wyciągniete, raz nie. no ale to tylko rozgrzewka, wykonalem takich serii ze 3
...
Napisał(a)
no to ironia byla. Sam mam lekka lordoze i wiem jak to jest.
===> 1Polska.pl
...
Napisał(a)
tam mam niby wzmacniac brzuch i rozciągać dane miesnie, min ledzwiowy i taki koło nóg, nie wiem jak sie on nazywa by to wrocilo do normy, ale biorąc pod uwage ze jakis rok temu po mc nie moglem sie wyprostowac (a robilem 70kg) bo tak kregi napyierdalały po kazdej takiej serii, to samo wiosla, wszystko co w staniu robilem to mnie kregoslup niemilosiernie bolał, ale naszczescie trafilem na ogarnietego fizjoterapeute ktory pomogl mi to ciulostwo "wyleczyc"
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły