...
Napisał(a)
Dla mnie właśnie tuńczyk chuyowy, to takie wyjście awaryjne było
...
Napisał(a)
tunczyk dobry na chlebek, takto samego też ciezko wcisnąć
...
Napisał(a)
ja biore bułke z dynią, na to tuna i pomidor, ew keczup i wchodzi. sam strasznie suchy jest, jak wióry jakieś
...
Napisał(a)
Nożyczkami ciąłem %) Nic innego nie było w sklepiku pod ręką
...
Napisał(a)
Wycisk niezle, 125 to ja na płaskiej na raz max dwa cisne chociaz i tak powyzej setki raczej nie latam :D
Słuchając waszych rad zmotywowałem się do aerobów bardziej, wczoraj i dziś poszło 30 minut rowerka po przebudzeniu a diete trzymam taka: dwa dni całkowicie bez węgli a jeden z węglami ale 50g produktu - ryzu/platkow na posiłek :) wiec jutro wychodzi dzien z węglami a jednocześnie trening nóg jednak jutro dniówka i nie dam rady chyba zrobic aerobów :D
Słuchając waszych rad zmotywowałem się do aerobów bardziej, wczoraj i dziś poszło 30 minut rowerka po przebudzeniu a diete trzymam taka: dwa dni całkowicie bez węgli a jeden z węglami ale 50g produktu - ryzu/platkow na posiłek :) wiec jutro wychodzi dzien z węglami a jednocześnie trening nóg jednak jutro dniówka i nie dam rady chyba zrobic aerobów :D
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
...
Napisał(a)
Szłoby sporo więcej, ale strach robi swoje. Poza tym sam widzisz że jakoś trudno mi to nie idzie, a i jest to drugie ćwiczenie, i skos większy niż normalnie %)
...
Napisał(a)
A a własnie przed robota wcinam 50g owsianki z jogurtem i truskawkami :)
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły