...
Napisał(a)
nie mowie ze nie ma co liczyc na technike, wiadomo że jest ona ważna, poprostu w tej serii ten kot był i troche chuyowo to wyszło ale uznalem ze skoro po seri z 120 bylo jeszcze troche sily to spróbowałem z tym 130, wyszlo kiepsko - trudno, bede starac sie to korygować na treningu w przyszlym tygodniu
...
Napisał(a)
Przy plecach nie ma się co cackać, inaczej nie urosną, ale technika i zdrowie to podstawa. A w mc jest ten problem, że przy każdej serii trzeba maksymalnie skupic sie na każdym najmniejszym elemencie techniki, nie raz mnie w brzuchu ścisneło, albo jajco zabolało od robienia na odwal się.
Kto robi przerwy, ten traci nerwy
...
Napisał(a)
nastepnym razem będe sie bardziej skupiał nad tą techniką w tym mc, szkoda zdrowia by robic sobie syf. zresztą gadałem wczoraj z gościem na treningu co trenuje ponad 25 lat, wygląda też potężniebo chyba z 50 w lapce (byly trojboista) o dvpnym ciezarze w wiosłach, niepelnych przysiadach i sam mówil ze ciężąr zalatwi sprawe, a na koniec dobrze zrobic pare serii regresów z elegancką technika i mniejszym ciężarem by pobudzić zarowno białe jak i czerwone włókna maxymalnie do wzrostu, zresztą arekurowałem go przy wycisku poziomo , to mostek robil taki ze ja pyierdole, a klatka naprawde potężna
...
Napisał(a)
Hekadenastepnym razem będe sie bardziej skupiał nad tą techniką
Ten tekst to powtarzasz od początku tego testu
...
Napisał(a)
wiem :D ale jest chyba o niebo lepiej niż z tym co było :D
nawet nie wiesz chopok ile sie nauczylem dzięki temu testowi, tak to dalej bym pewine kaleczyl
Zmieniony przez - Hekade w dniu 2013-05-27 23:23:56
nawet nie wiesz chopok ile sie nauczylem dzięki temu testowi, tak to dalej bym pewine kaleczyl
Zmieniony przez - Hekade w dniu 2013-05-27 23:23:56
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Barki triceps
trening po trzecim posiłku
30 min przed:
porcja Stanofusion
Trening:
Barki:
Wycisk hantli Rampa 10 (lekki zapas powt)
10 x 17.5
10 x 22.5
10 x 25
10 x 27.5
A Unoszenie sztangi w przód 3 x 15
15 x 15
15 x 15
20 x 15
B Face Pull 3 x 15 (5kg wiecej)
15 x 45
15 x 45
20 x 45
unoszenie hantli na bok stojac 4 x 15-12
15 x 5.2
15 x 6.4
12 x 7.7
12 x 8.5 < 3-4p osz + ds 3kg x 10p
Triceps:
odwrotne pompki Rampa 8p (+5kg)
8 x cc
8 x 35
8 x 55
8 x 70
5 x 80 + 2p na 30kg + 3p na cc
Prostowanie ramion na wyciagu 4 x 12-10
12 x 20
12 x 25
10 x 30
10 x 30 < filmik
Wyciskanie francuskie jednoracz lezac na lawce 3 x 10-15 < 1kg wiecej
14 x 8.7
14 x 8.7
14 x 8.7 < film
Filmy:
wyciskanie 22.5
SS barkow chyba 2s
Franus lezac 3s
Suplementacja:
-Whey Peak 40g po treningu
-Bcaa 13g podczas
-Stanofusion przed
-Hyperfusion po
Miska:
-100g platki owsiane, 5 jaj, 10ml oleju rzepakowego, jabłko
-150g ryzu, 150g miesa, 30ml oliwy z oliwek, brokuły
-150g ryzu, 150g miesa, brokuły
-100g ryzu, 4 jaja, 30ml oliwy z oliwek
-250g twarogu, 20ml oleju lnianego, pomidor
Uwagi:
Fajny trening, barki dobrze spompowane, świetnie mi wchodzi unoszenie sztangi w przód i przyjemnie sie robi :) progres jakiś tam jest na ilosci powt, w wycisku lekki zapas zostawiłem, domsow na barkach jak zwykle zanik. na next dzien trica pojawił się ZNAK ze byl trenowany, tydzien temu i dwa nie bylo wg domsow, nie wiem czemu, a pompa rozrywająca - doslownie
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły