...
Napisał(a)
to zrob wyciskanie sztanga do klatki Rozpyerdolisz barki to sie nauczysz
...
Napisał(a)
Marian co takie delikatne wiosła sztangą ? Ze 100 to by się zdało zaatakować
...
Napisał(a)
izi nie bądź forumowym więźniem naprawde rób tak jak dla ciebie jest najlepiej i najlepiej na tym wyjdziesz
...
Napisał(a)
Jakos wyciskania na barki sztanga z przodu tez zawsze robie z klatki mniejszym ciezarem (okolo 60 kg na 10 pow.) i nie "rozp******ilem" sobie barkow. Jak ktos ma EGO i porywa się na ciezary machajac nimi bez opanowania to moze sobie zrobi krzywde, ja skracam ruch tylko zeby dolozyc ciezarow (wtedy wrzucam do 80kg i wyciskam do wysokosci brody) i nie robie tak trening w trening tylko wtedy gdy mam nastawienie na duze ciezary.
PS: Kiedys na zywo widzialem w POWERPIT jak Sami wyciska hantle na barki, uzywal ciezaru raptem 32,5 kg i wyciskał dokładnie jak ja na filmiku. Nawet filmik z jego treningu powinien byc na MD bo pamietam ze wtedy krecili :)
PS: Kiedys na zywo widzialem w POWERPIT jak Sami wyciska hantle na barki, uzywal ciezaru raptem 32,5 kg i wyciskał dokładnie jak ja na filmiku. Nawet filmik z jego treningu powinien byc na MD bo pamietam ze wtedy krecili :)
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
...
Napisał(a)
Fajny projekt,będę zaglądał .
Mam jeszcze pytanie do Przemka o tą 'suwnicę',mógłbyś napisać jak ją zrobiłeś lub wrzucić jakąś fotkę tej maszynki.
Z góry dzięki,pozdr.
Mam jeszcze pytanie do Przemka o tą 'suwnicę',mógłbyś napisać jak ją zrobiłeś lub wrzucić jakąś fotkę tej maszynki.
Z góry dzięki,pozdr.
...
Napisał(a)
prz1993
DIETA:
1. Płatki żytnie 75g + maślanka 250ml + WPC 50g + 2 kiwi
2. Makaron durum 80g + jajko + tilapia 200g + oliwa 50ml
3. Makaron durum 80g + pierś z indyka 250g + oliwa 55ml
4. 5 jajek + serek wiejski 100g + mąka żytnia 80g + oliwa 20ml
5. Twaróg chudy 250g + wiórki kokosowe 50g + oliwa 40ml
ile Ty tej oliwy pijesz?
butle 500ml masz na 2 i pol dnia?
nie probowales dac lniany olej,orzechy,czy olej rybii?
nie wiem,moze pisales dlaczego tyle oliwy ale imo lepiej zroznicowac ten fat niz walic 3/4 MUFA (Kwasy tłuszczowe jednonienasycone)
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
ja prawie w ogole nie mam oliwy. nie moge sie przelamac. glownie orzechy itp. chyba ze ktos ma sprawdzony sposob albo jakas "smaczna" oliwe?
prz wlasnie ch** widac na tym filmie a patent mnie ciekawi;) dal bys chociaz jakies zdjecie jak bedzie jasniej. uginania na dwójki robiles hantla czy masz sprzet do tego?
prz wlasnie ch** widac na tym filmie a patent mnie ciekawi;) dal bys chociaz jakies zdjecie jak bedzie jasniej. uginania na dwójki robiles hantla czy masz sprzet do tego?
...
Napisał(a)
jak oliwa ci nie smakuję to polecam olej z pestek winogron, nie ma smaku i zapachu, jedynie jest jak to olej mętny. W biedronce litr za 14 zł
Kto robi przerwy, ten traci nerwy
...
Napisał(a)
tak tylko ze oliwa z oliwek ma troszke inne tłuszcze niż olej z pestek winogron
...
Napisał(a)
Solto, Crazy: To jest zwykła ławeczka do brzuszków z nałożonym obciążeniem na takie bolce Kiedyś w dzienniku wrzucałem foty jak to dokładnie wygląda. Następnym razem mogę porobić jeszcze raz
A uginanie na maszynie. Mam dołączane takie uchwyty śmieszne do ławeczki.
Solaros: Walę oliwę bo jest najtańsza Wiem że lepiej by było trzymać proporcje 1:1:1, ale nie bardzo mogę sobie pozwolić na olej lniany czy orzechy włoskie. A jakoś nie mam problemów z wypiciem takiej ilości
A uginanie na maszynie. Mam dołączane takie uchwyty śmieszne do ławeczki.
Solaros: Walę oliwę bo jest najtańsza Wiem że lepiej by było trzymać proporcje 1:1:1, ale nie bardzo mogę sobie pozwolić na olej lniany czy orzechy włoskie. A jakoś nie mam problemów z wypiciem takiej ilości
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły