adzik123: wrzuce ten plan od gibonsa z sugerowanymi poprawkami pode mnie, a jak znajdziesz czas to poprawisz tak zeby bylo jak nalezy, oki?
A:
suwnica 4-5s
uginanie w lezeniu 2-3s
klatka skos w gore hantle 4s
wioslowanie sztanga nachwytem 4s
wyciskanie hantli siedzac 3-4s + unoszenie bokiem 3-4s [laczona]
uginanie ze sztanga 3s
brzuch
B:
MC 4-5s
uginanie na maszynie stojac jedna noga 2-3s
wyciskanie lezac sztanga 4s
push press 4s + podciagnie sztangi wzdluz tulowia? nie wiem czy mozna tak laczyc
4s [laczona]
prostowanie tamion na wyciagu 3s
brzuch
troche nie tak. nie wiem czy to uginanie na stojaco jedna noga ma sens, tak juz napisalem. mozna pokombinowac moze z tym rumunem w sumie jesli uznasz, ze nie za wczesnie na to. w sumie tydzien dupnego treningu za mna tylko jak na razie, moze za wczesnie.
pytania:
1. czy jest roznica co robie hantlami a co sztnaga na klatke? plasko/skos koniecznie hantle na skosie?
2. ta seria laczona na barki to te same hantle i bez przerwy oba cwiczenia po czym dopiero przerwa?
3. jaki skos to klatki?
zwykle na silowni cwiczy sie na ok45st,moge opuscic jak trzeba, ale moze i lepiej tak to i bary sie poruszaja troche
4. a co z podciaganiem sztangi wdluz tulowia i szrugsami tak na serio? chcialem wrzucic jakos te cwiczenia, zwlaszcza szrugsy gdzies na dobicie zeby z niczym nie kolidowaly jako dodatek, ale nie musze.
w B cos trzeba na plecy jeszcze dowalic, czekam na sugestie, pozdro

A:
suwnica 4-5s
uginanie w lezeniu 2-3s
klatka skos w gore hantle 4s
wioslowanie sztanga nachwytem 4s
wyciskanie hantli siedzac 3-4s + unoszenie bokiem 3-4s [laczona]
uginanie ze sztanga 3s
brzuch
B:
MC 4-5s
uginanie na maszynie stojac jedna noga 2-3s

wyciskanie lezac sztanga 4s
push press 4s + podciagnie sztangi wzdluz tulowia? nie wiem czy mozna tak laczyc

prostowanie tamion na wyciagu 3s
brzuch
troche nie tak. nie wiem czy to uginanie na stojaco jedna noga ma sens, tak juz napisalem. mozna pokombinowac moze z tym rumunem w sumie jesli uznasz, ze nie za wczesnie na to. w sumie tydzien dupnego treningu za mna tylko jak na razie, moze za wczesnie.
pytania:
1. czy jest roznica co robie hantlami a co sztnaga na klatke? plasko/skos koniecznie hantle na skosie?
2. ta seria laczona na barki to te same hantle i bez przerwy oba cwiczenia po czym dopiero przerwa?
3. jaki skos to klatki?

4. a co z podciaganiem sztangi wdluz tulowia i szrugsami tak na serio? chcialem wrzucic jakos te cwiczenia, zwlaszcza szrugsy gdzies na dobicie zeby z niczym nie kolidowaly jako dodatek, ale nie musze.
w B cos trzeba na plecy jeszcze dowalic, czekam na sugestie, pozdro
Nie krępuj się z tym SOG'iem, no dalej!
http://www.sfd.pl/WPC_fan/Blog/Redukcja-t543349-s22.html