nie obraz sie, ale Ty potrzebujesz bardziej motywatora, bo wiedzy ci juz raczej nie brakuje, tylko masz lenia w sobie.
Jestes troche jak bokser, ktory wie co i jak ma robic ale trzeba go mocniej op........ zeby robil to co trzeba.
do tego pogoda do dupy i 80% znajomych chora
jesli cie to pocieszy to w Kolonii jest podobnie, i tez sporo ludzi choruje. Tak zle to dawno nie bylo. Mnie tez piecze w nosie...
2. klasyczny MC- 12x40, 10x60, 8x70, 6x80
A jak to rpbisz technicznie? Stawiasz sztange na ziemi i sie znowu spinasz, czy tylko dotykasz podlogi?
CO BYSCIE POLECILI KONKRETNEGO NA BARKI PRZY FBW?
Ja cwicze na Maszynie Smitha...
Wiesz ze mowia ze trening Bica i Trica na redukcji na tym etapie to marnotrastwo czasu... Moze lepiej czasem wioslowanie wrzucic?
Ale ja tez cwicze Bica - dla poprawy samopoczucia.
Ale generalnie widac ze dajesz czadu. Tylko ze po takiej przerwie to jakbys zaczynal 0.
jutro mam jednak otwarte 10-15 wiec jeszcze popedaluje ze 40min sobie
Troche kiepskie godziny otwarcia... mam nadzieje ze tak nie jest codziennie?
Ale widze ze nie odpuszczasz i dajesz z siebie wszystko. Zaczynam sie lekka bac, ze bedziesz mial postepy (z czego sie ciesze) a u mnie zostanie constans

P.S:
Cos sie Obliques nie zglasza do naszego jury. Czekamy dalej czy wybieramy inna dziewczyne do jury oceniajacego?
Zmieniony przez - MaximusRex w dniu 2009-11-11 00:44:30
___WYTRWALOSC_-_TO_PODSTAWA___SUKCESU_________
Dziennik odchudzania
i fotki z postepow w redukcji: http://www.sfd.pl/Blog/Dziennik_odchudzanie__jak_zrzucic_30kg_w_rok-t521970-s75.html
Foty - s.23, s.53, Podsumowanie s.75