co do znajomego:
ma niski %BF, je to samo, ale wazy o wiele mniej wiec zrobil 6kg. nie znaczy to i tak wcale, ze nie nabral wody itd.
ty wazysz pewnie ze 20kg wiecej od niego, nie wiem ile dokladnie, ale skoro waga o wiele wieksza to i zapotrzebowanie wieksze zatem nie musisz analogicznie do kolegi jedzac to samo budowac miesnia.
poza tym zbudowanie w tak krotkim czasie nawet u "poczatkujach" na bilansie ujemnym tyle miecha jest imo niemozliwe.
jesli kolega jest takim samym "smokiem" jak pan gluchowski czy pudzian, ze potrafi wazycz przy niskim %BF ponad 120kg to zwracam honor.
moj kolega ze stancji robi mase-je mniej niz ja na redukcji bo wazy 20kg mniej-proste.
pewnie, ze chcialbym przeczytac relacje co sie wydarzylo po paru tygodniach stosowania tego sposobu kolegow. zawsze jestem otwarty na wszelkie ciekawostki dlatego czytauje rozne nietypowe testy, arty itd.
co do treningu to nawet jesli robisz go bardzo ciezko i czujesz sie dobrze przy 5 silowych na tydzien to i tak uwazam, ze to za duzo i przetrenujesz sie, i zdania nie zmienie, sorry
co do sero to tez mam puls 150 +/- 5. to w sumie za duzo jak na typowe aero, ale mamy taki puls przez duza wage, w sumie uwazam, ze to zaleta jak dla mnie bo krece spokojnie, a puls jak nalezy, nie ma problemu jak u super wytrenowanych osobnikow z duzym stazem, ze np nie sa w stanie osiagnac poziomu 95% zeby robic
HIIT itd.
ja se krece na malym obciazeniu dosc zwawo, czuje sie swietnie i pale fat mniejszym wysilkiem bom grubas