a to przejdzie kiedys czy tak bedzie 12tygodni?

silce: moj samochod jest nie do zayebania. nie ma sniegu z ktorego nie wyjdzie ani lodu po ktorym nie pojdzie. jak jezdze to co chwile stoja auta i miela w miejscu, a ja miedzy nim na pelnej k...

ta jasne, 2-3 tyg... czytalem czytalem, ale cos mi sie widzisz, ze to nie przejdzie

senny jestem, ale wmawiam sobie, ze nie jestem. np spac mi sie chce, siedze, ziewam-wstaje, zajaram szluga i mowie sobie nie ma spania! czesto jest kawa do szluga. mam tez takie tabsy musujace 64mg kofy w jednej to po 3ech moge zrobic 3/4 treningu i to z niezlym kopem nawet

z rana na obudzenie tez czasem 1-2 walne jak nie mam juz checi pic tej kawy-zawsze dawalem 3lyzeczki cukru i pol na pol z mlekiem wiec gola, mocna jakos mi nie wchodzi

ladowanie chyba zrobie, dzis dostalem 3 kupony na podwojne mac zestawy do wyboru kazda kanapka wiec 6 tortilek?

co do sily to pisalem juz wczoraj, ze Mc i suwnice poprawilem. 90kg w MC nie robilem nawet na weglowodanach. w tamtym tygodniu generalnie mialem slabe treningi i nic mi nie szlo,z asypialem, w tym tyg juz jakos mam power i odrabiam straty. z sila jednym slowem dobrze

ok, jeszcze raz-przestanie ta bania bolec po ladowaniu czy nie?!

Nie krępuj się z tym SOG'iem, no dalej!
http://www.sfd.pl/WPC_fan/Blog/Redukcja-t543349-s22.html