wczesniej tez juz sobie wiekszosc przygotowywalem dzien wczesniej. od teraz wprowadzam ta zasade znowu w zycie.
jutro ma byc niby dzien wolny, ale to tak piekna okazja zeby popedalowac z rana z 45min chociaz, ze chyba sie nie powstrzymam

w sumie to dopiero pierwszy tydzien, a ze ruchu az tak wiele nie mam to posmigam sobie. maximus ponad 3h jezdzi na roznych sprzetach wiec nie umre, a tydzien zaczne bardzo milo.
zmierze sobie jutro czy zszedl chociaz 1cm z pasa, ale mysle, ze tydzien to chyba za czesto na pomiary-raz na 2tyg mierzenie obwodow i ewentualnie wagi jest juz ok. jednak kazdy tak gada, a i tak 99% redukujacyh sie osob z malym doswiadczeniem mierzy sie pewnie codziennie
silce ty to troche inna redukcja, z innego pulapu, ale po 4 czy 6 tyg mozemy porownac jak kto na tym wyszedl, nie ma problemu
tak czytam sobie o tribulusie. jeden producent z sposobie brania pisze "na pusty zoladek", inny " rano i
przed treningiem" jeszcze inny "DT przed treningie, DNT na sen", a ostatni "na sen". rozumiecie cos z tego? to jak w koncu bierze sie to ziolko?
moze trening i sen hehe? ciekawe sa takie sprzecznosci w dawnkowaniu i to nie tylko tribulusa sie tyczy
Zmieniony przez - WPC_fan w dniu 2009-11-15 21:57:40
EDIT:
dzien dobry
aeroby odkrecone i sniadanko przyjete. dzis jest z 1cm mniej w pasie, ale wypymslilem, ze optymalnie bedzie kontrolowac wszystkie obwody co 2tyg i cykac foty co 4-6.
swoja droga fajnie zaczynac tydzien treningowy od wtorku i miec wolne poniedzialki. ciekawa opcja dla ludzi bardzo zapracowanych ktorzy nie lubia poniedzialkow i maja w nie baaardzo duzo prcay
od jutra porozkladam sobie juz ladnie ciezary w silowym
Zmieniony przez - WPC_fan w dniu 2009-11-16 10:45:26
p.s. uwazacie, ze lykanie 1tbl Olimp - Chela-Min SPORT o skladzie
Składniki mineralne 1 kapsułka
Magnez
80% Albion® amino acid chelate 150 mg
20% tlenek magnezu
Wapń
58% Albion® mineral 100 mg
42% węglan wapnia
Potas
99,9% Albion® amino acid complex 50 mg
0,1% jodek potasu
Cynk
Albion® amino acid chelate (Chelazome) 15 mg
Żelazo
Albion amino acid chelate (Ferrochel) 3 mg
Mangan
Albion amino acid chelate 3 mg
Miedź
Albion amino acid chelate (Chelazome®) 500 µg
Jod 150 µg
Chrom
Albion amino acid chelate (Chelavite®) 150 µg
Selen
Albion amino acid complex 75 µg
Molibden
Albion amino acid chelate 50 µg
jest dobra alternatywa dla MZB? do tej pory bralem wlasnie MZB na sen, ale konczy mi sie i chce zlozyc nowe zamowienie. ten zestaw mineralow ma w sumie tyle samo cynku, troche mniej magnezu, ale tego nie brakuje mi z diety, a dodatkowo wapn, potas, zelazo, selen, chrom i pare innych, ktorych wlasciwosci juz nie znam

dodatkowo kosztuje polowe tego co MZB. troche mnie to zastanawia. no i wszystko chelatowane.
MZB czy to?
Zmieniony przez - WPC_fan w dniu 2009-11-16 10:54:31
i nikt nic nie napisze, a szkoda bo zawsze poleca sie ZMA, ewentualnie MZB, a tu taka ciekawa alternatywa wiec zainteresowala mnie wasza opinia na ten temat. i jak to ztym tribulesem-kiedy przyjmowac
Zmieniony przez - WPC_fan w dniu 2009-11-16 13:42:13