SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pojedyncze pytania Juniora vol. 4!

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 152968

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 621
Ok, dzięki.. ktoś jeszcze by się wypowiedział ?:P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak masz 4 dni na ćwiczenia to podział:
klatka + biceps
plecy + kaptury
nogi + łydki
barki + triceps.

Bez sensu robienie 2x w tygodniu zestawu dyskotekowego.

Zmieniony przez - paramaribo2 w dniu 2013-10-21 21:06:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 321 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1768
Filety z kurczaka lepiej robić na parzę/gotować czy na patelni? bo gdzieś wyczytałem, że podczas smażenia traci 25%białka a przy gotowaniu 40%. Ale nie jestem pewny czy nie palnąłem głupoty

Zmieniony przez - kardi5 w dniu 2013-10-21 21:26:04

Dziennik: http://www.sfd.pl/[DT]Kardi5__Innowacje_i_Wariacje-t977771.html

"Pain is temporary it's take a minute or houer or day or even a year but finally it will subside. And something else will take his place and by quit however it will last forever"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
podczas smażenia stracisz jak przypalisz na czarno. Białka inaczej nie stracisz. Co innego minerały, witaminy, tłuszcz.

Tak więc gotuj, piecz, paruj, duś, smaż :)

Zmieniony przez - paramaribo2 w dniu 2013-10-21 21:27:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 321 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1768
Ok, dzięki :)

Dziennik: http://www.sfd.pl/[DT]Kardi5__Innowacje_i_Wariacje-t977771.html

"Pain is temporary it's take a minute or houer or day or even a year but finally it will subside. And something else will take his place and by quit however it will last forever"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
z tym 40% to ktoś chyba przesadził co do wagi fileta po ugotowaniu mozę te 40% stracić czyli jak dajesz 100g to po zrobieniu te 60g może mieć, rób tak jak Ci smakuje.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
woda ucieknie, waga spadnie, białko zostanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
a co w przypadku serwatki przy smażeniu? Jak robię omlety z serwatką?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
jak nic nie przyjarasz na czarno to nie masz się czym martwić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
j/w ważne by nie zwęglić białka.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dietaa !

Następny temat

Rozkład WW i T i B.

WHEY premium