[...] http://www.iv.pl/images/08575180135164983684.jpg 1. RYŻ Z OWOCAMI 100 g ryżu + 100 g wiśni + 20 g Whey C-6 i Be Fit protein + łyżka cynamonu 2-4. SCHAB Z RYŻEM 200 g schabu + 100 g ryżu http://www.iv.pl/images/90070982366350427940.jpg 5. RYŻ Z OWOCAMI 100 g ryżu + 100 g wiśni + 40 g Whey C-6 i Be Fit protein + łyżka cynamonu [...]
[...] 40 g Whey C-6+ łyżka cynamonu https://iv.pl/images/11316543067917307414.jpg 2-4. GULASZ 200 g piersi +100 g makaronu + 10 ml oliwy z oliwek 5. SCHAB + ZIEMNIAKII 200 g schabu + 600 g pyrów Po treningu : 40 g Whey + Knedle z truskawkami https://iv.pl/images/59788258205551853067.jpg http://iv.pl/images/75193559663308223366.jpg - Probiotyki - [...]
[...] orzechowego/ migdałowego/ laskowego 2-4. GULASZ 200 g piersi +100 g ryżu + 10 ml oliwy z oliwek+ 10 ml miodu i 15 g orzeszków 5. SCHAB + ZIEMNIAKI 500 g ziemniaków + 200 g schabu http://iv.pl/images/75193559663308223366.jpg - Laktaza 5000 FCC - Probiotyki - Carbo 40 g - BCAA 20 g - Whey Mass builder 100 g - Whey C-6 - Enzymy trawienne - [...]
28.02.2015 DNT Dziś miska nie liczona, tzn rano miałem plan liczyć wszystko, ale potem rodzina wpadła i wyszło na to, że jadłem to co oni, czyli wpadł schab z pieczarkami i serem, sałatka z kurczakiem i ananasem + mały kabanos. Dodatkowo rano grzanki z serem mozarella i teraz na wieczór zaległe mięso wieprzowe. Suplementacja: kreatyna 5 g Dieta: [...]
W końcu jakiś fajny patent, podoba mi się i na pewno spróbuję! Sogacz. I proszę nie oczerniać Biedronki bo schab mają tam ładny, tylko że w plasterkach %-)
cytrynowa456 może i lepiej. U mnie właśnie kończy dojrzewać schab wg tej drugiej metody, o której pisałam na końcu i nie wiem czy nie będzie fajniejszy. Napiszę co myślę jak rozkroję. Na razie się buja, pachnie i nęci ;-)
Zielin schab :-)) Ale Wikipedia twierdzi, że polędwicę łososiową robi się ze schabu, także trafione skojarzenie ;-) meczybula nie namówisz mnie, swojego Ci nie wyślę %-)
Wczoraj nadszedł dzień prawdy. Wyjęłam z pończochy, ukroiłam i powiem jedno - pyszne! Ale mam pytanie,bo jak włożyłam do lodówki to na wieczór pojawiło mi się dużo wody na talerzyku na którym leżał schab. To tak ma być czy coś jest nie tak?
schab właśnie wylądował w lodówie obtoczony cukrem:) Pamiętam takie wędliny z dzieciństwa..wakacje na wsi.... mam nadzieję,że mój wyjdzie równie pyszny :) Zmieniony przez - zmyslowa_sowa w dniu 2013-11-24 22:28:29
Pytanie do praktyków: Zrobilem wszystko zgodnie z przepisem, schab zapakowalem do formeki, owinałem szczelnie folią i woda puszcza bardzo słabo, coś leci ale szau ni ma %-) U Was jak bylo? ile tej wody na oko bylo łącznie, 1/3 szklanki ? moze za malo soli dalem /
drugie lepsze ;-) dałem połowę zalecanej dawki soli i jest ok,może tez dlatego ze schab był "chudszy" z tego 1 jedną część dodatkowo uparzyłem,super wyszło.Dam dzisiaj wieczorem zdjęcia z 2 metody:-))
Normalne że im bardziej wysuszony, tym będzie bardziej słony. Schab zmniejsza swoją objętość a sól zostaje. Dopiero później zaczęła by wychodzić na zewnątrz ;p