[...] fosforu lub w przypadku niewydolności nerek. Źródła Głównym jego źródłem w naszym pożywieniu są rośliny strączkowe, grubo mielone produkty zbożowe, warzywa zielone, podroby, migdały, orzechy, morele, figi, banany oraz kakao. Mangan Mangan jest pierwiastkiem śladowym wchodzącym w skład wielu tkanek i enzymów, biorących udział w syntezie białek, [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
PRO
[...] owoce, warzywa, płatki owsiane, chleb razowy Tłuszcze: oliwa z oliwek, olej rzepakowy, masło orzechowe (nie z orzechów ziemnych), ryby, jaja, orzechy włoskie i laskowe, migdały Kiedy już wybraliśmy produkty, które nam zasmakują, układamy dietę zgodni z dekalogiem żywieniowym: http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html Po [...]
Zakładam ten temat bo nie wszyscy początkujący i inni wiedzą gdzie znajduje sie najwiecej węglowodanów które są bardzo potrzebne naszemu organiznowi. Nie znalazłem przejżystej tabeli w dziale odżywianie to pozwole sobie na taką własnie rozpiske w cczym znajduje sie ich własnie najwięcej. Mam nadzieje że to przyda sie wszystkim. Tabela zawartości [...]
[...] jesteśmy w stanie dostarczyć odpowiedniej ilości tego tłuszczu z ryb. Tran jest numerem 1 na mojej liście suplementów. - omega-3 - j.w. * orzechy - włoskie, brazylijskie, migdały - polecam szczególnie ze względu na zawartość kwasu alfa-linolenowego, który podbija nam zawartość omega-3 ze względu na ciągły deficyt tego w diecie. * oleje - [...]
Cel:pozbycie się tkanki tłuszczowej po zakończonej redukcje przy masie 63kg, a sporo tego zostało :<. Jakiś wspomagacz do spalania tłuszczu by się przydał... Płeć : mężczyzna Wiek : 25 Waga : 63 Wzrost : 174 Obwód klatki : 91 Obwód ramienia : 31 Obwód talii : 85 Obwód uda : 53 Obwód łydki : 35 Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 20-25% [...]