Creative - nie rozpisuje, poprawiam cykli w dzienniku. Powiem tylko co myśle i nie będę się rozwijać. Czemu pisze o tym bo chce prowadzić dziennik z informacjami, a nie mieć dziennik pełny wlepek rozpisek itd. Tak samo jak nie chce tu mieć wklejanych cudzych diet czy całych treningów(co innego rozkłąd btw i kcal, czy trening 1 konkretnej grupy).
Mam mase zajęć w ciągu dnia, dziś np wyszedłem z domu o 7:30 jestem teraz. I do wieczora bede siedziec przy mailach, rozpiskach itd taki weekend

stąd jakby społecznie miał jeszcze korygowac całe rozpiski, to spałbym tyle że zanim rozgrzałbym kołdrę ciepłym bąkiem, już musiał bym wstawać
w skrócie. Jak nie masz kasy nie bawisz sie w saa, szczególnie te droższe/mniej pewne. Bo jeśli kupują bazują na najtanszych labach to na profilaktykę nie wydają za wiele. Sam obecnie jem z 4-5g wit C dziennie, tab600, czyli glutation biore co 5dni i będę brał całe przygotowania. Probiotyki, multiwitamina, glutamina. A mam całe dwa środki. Jeden męski i jeden "damski"

wyjątkowo udało mi sie dostać wiec jadę i na razie wszystko idzie bdb.
W skrócie, nie zgłębiając sie do poprawy cyklu. Bolda bym olał, na pewno te co wypisałeś. Małe dawka npp ok, moze pomóc ze stawami. Podkreślam moze. Jeśli exe do testa to ok, tura z dose i vermo na bank sa dobre. Nie wiem czy stężenie dobre ale nie ma wina/mety(oxy pewnie też

), siła rośnie, retencji nie ma.
Efki sporo jak na mase/siłe.
Dla wysokiego bf w drugim etapie, efka zamiennie z clenem. Nie wiem czy go nie popali z mięcha i sadła. T3 + clen + efka + bardzo dużo treningów i wysiłku, a tylko 50mg testa co dwa dni. niech ma ture/oxe z głupie 20-30mg okołotreninowo.
Dla reszty wygląda dobrze, ale wino bym odpuścił zdecydowanie.
Bold poprawia wydolność ale brawury się nie spodziewaj. Piłkarze na poprawe kondycji używają salbutamolu. Ale to bardziej doraźnie. Bold w małej dawce, ale dobry bold, bedzie przydatny. Pamiętaj że bold też aroamtyzuje. Mniej niz test ale też aromatyzuje.
A_I - plan wygląda dobrze, na kompie mam kilka filmów ale wszystkie z normalnym wiosłem

postaram się coś nagrać.
Zauważ że większośc kulturystów, nie robi ciągów lub robi lekko, do tego pas. Ćwiczą wielkim cięzarami. Kontuzji nie mają. MC klasyk spokojnie wystarczy. Poza tym zauważ że przy siadach(wiem ze nie mozesz i musisz kombinować) prostownik też pracuje. Deceiver z animala pisal(trenuje trójbój i obraca sie w tych klimatach) że jest sporo trójboistów którzy ciągi robią rzadko raz na 2tyg, ba jest jakiś trener z wynikami - musze poszukać - który uważał że dużo ciezkich siadów na tyle wzmacnia prostowniki ze mc mozna nie robić jedynie ostatnie 2miesiace przed zawodami aby dopracowac technikę. Generalnie nie zgłębiałem tematu bo trójbój to nie mój konik.
Ale do czego zmierzam, że przy wiośle(moim zdaniem ćwiczenie nr1 jeśli chodzi o całe plecy) pracuje prostownik, przy ciągu też, przy wiośle do klatki? też. Wiec myśle że spokojnie da radę. Ewentualnie możesz uzupełnić
trening pleców to ćwicznie wzmacniając prostownik - dzien dobry lub wyprosty na ławce. Nie jako ćwiczenie nazwijmy je - budujące. Ale jako dodatek który ma wzmocnić prostownik. Dużo też zależy jak te ciągi na początku treningów bedziesz robił, ile serii, obciązenia. Ale jak będą robione sumiennie to myśle że wystarczy na prostownik.
Film jak bede robił plecy i miał mozliwość to nagram