Z melatoniną niestety tak jest, później już trzeba tylko więcej i więcej, nie dość że uzależnia to ponoć blokuje wytwarzanie naturalnej.
...
Napisał(a)
Cześć, skądś się chyba znamy
Wpisuje się, żeby powiadomki dostawać, zawsze to 15 sekund zaoszczędzone jednym kilknięciem na górze forum niż szukanie działu, a potem dziennika
Adam, jak będziesz miał chwilę to wrzuć w jakiś dzień co wszamałeś konkretnie. Wrzuce do kalkulatora, ciekaw jestem ile już bliżej niż dalej do 5-cyfrowej liczby brakuje zliczając wszystkie makro z każdego produktu

Adam, jak będziesz miał chwilę to wrzuć w jakiś dzień co wszamałeś konkretnie. Wrzuce do kalkulatora, ciekaw jestem ile już bliżej niż dalej do 5-cyfrowej liczby brakuje zliczając wszystkie makro z każdego produktu

...
Napisał(a)
Sly-techZ melatoniną niestety tak jest, później już trzeba tylko więcej i więcej, nie dość że uzależnia to ponoć blokuje wytwarzanie naturalnej.
może i blokuje wytwarzanie naturalnej i jak z każdym suplementem ważna jest rozwaga, ja stosuje w miarę regularnie 3 mg z przerwa minimum miesiąc i nie zauważyłem, żebym musiał stosować więcej i więcej i żebym po odstawieniu obserwował u siebie objawy uzależnienia :)
Wszystko tkwi w głowie...
...
Napisał(a)
Jak się robi przerwy minimum miesiąc i stosuje z rozwagą to nie ma opcji stosowania więcej i więcej, mowa jest o osobach stosujących bez przerw 

...
Napisał(a)
Adam te 5000 kcall obecnie to liczone już z wszystkiego ,czy typowo kulturystycznie ?
...
Napisał(a)
stąd też zaznaczyłem że melatonine stosowałbym okresowo
generalnie wiadomo że każdy inaczej reaguje na różne substancje, ale chociażby ze względu na różne informacje wolę zachować rozwagę i stosować wyłącznie w okresie kiedy jest to naprawdę przydatne.
czarny
330g białka x4, 90g tłuszczu x9 i 700g ww x4 = 1320 + 810 + 2800 = 4930, ale liczone tak że z ryżu licze tylko ww, z orzechów tylko tłuszcz itp. Chyba ze jem jakieś mięso bardziej tłuste, czy z jaj wiadomo licze i białko i tłuszcz
jakby tak liczyć kcal "z etykiety" to pewnie nazbierało by się więcej
Damian - nie będe drażnić ludzi na redukcji
i tak jest dobrze, bo aktualnie nie mam już dość długo masła orzechowego w domu
ja było to zawsze "trochę" łyżek bonusowo wpadł
strzelam ze z jakieś 60-80g masła bonusowo dochodziło
pomijam też co tam pogryzę wspólnie z moją córką, bo lubi mi wciskać jakieś resztki naleśnika(raczej nie z mąki razowej)
ale nie długo ruszam ze spokojną wycinką wiec wszelkie bonusy pójdą w niepamięć 

czarny
330g białka x4, 90g tłuszczu x9 i 700g ww x4 = 1320 + 810 + 2800 = 4930, ale liczone tak że z ryżu licze tylko ww, z orzechów tylko tłuszcz itp. Chyba ze jem jakieś mięso bardziej tłuste, czy z jaj wiadomo licze i białko i tłuszcz

Damian - nie będe drażnić ludzi na redukcji

pomijam też co tam pogryzę wspólnie z moją córką, bo lubi mi wciskać jakieś resztki naleśnika(raczej nie z mąki razowej)

...
Napisał(a)
Wystarczy, że bonusów się pozbędziesz, dasz 2x interwały i będzie deficyt jak siemasz xD
Adam, co myslisz o NIE rozciąganiu się po treningu siłowym, bądź rozciąganiu w stylu Dogg Crapp ? Widziałem kiedyś tam filmik Bena Pakulskiego, który właśnie jest przeciwny statycznemu długiemu rozciąganiu się, bo trening siłowy powoduje skurcz tych mięśni i nie należy dawać odwrotnego bodźca jakim jest ich rozciągnięcie. Dokładniej to nie powiem co tam było, ale może sam oglądałes, jak nie to wrzucę link tutaj :) miałem zapytać już dawno o to :D
Zmieniony przez - Szmexy w dniu 2015-02-11 17:02:31
Adam, co myslisz o NIE rozciąganiu się po treningu siłowym, bądź rozciąganiu w stylu Dogg Crapp ? Widziałem kiedyś tam filmik Bena Pakulskiego, który właśnie jest przeciwny statycznemu długiemu rozciąganiu się, bo trening siłowy powoduje skurcz tych mięśni i nie należy dawać odwrotnego bodźca jakim jest ich rozciągnięcie. Dokładniej to nie powiem co tam było, ale może sam oglądałes, jak nie to wrzucę link tutaj :) miałem zapytać już dawno o to :D
Zmieniony przez - Szmexy w dniu 2015-02-11 17:02:31
...
Napisał(a)
Aaa to ja się podpinam pod pytanie Szmexy i też jestem bardzo ciekawa jakie masz zdanie na temat rozciągania? 

Zapraszam do mojego DT
http://www.sfd.pl/Debiuty_bikini_fitness_2015__przygotowania_do_startu-t1063352.html#post6
...
Napisał(a)
A mnie Pan Piotr na kursie mówil, że przez zaniedbanie rozciągania po treningu mam przykurcz barkow i nie moge do końca poprawnie wykonac " książkowo" wyc. francuskiego lezac heh. Dobre Pytanie tez ciekaw jestem jak to jest 

p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
BASE LINE - już 16 lutego
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9