WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Służba przygotowawcza, testy psychologiczne do wojska.

temat działu:

Sztuki Walki

Ilość wyświetleń tematu: 1450507

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 802 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11706
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 262 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 17723
Łatwo nie jest, ale się da :P. Wystarczy, że nie zaliczysz egzaminu z WF, albo dasz poważnie ciała w jakimś temacie i dowódca drużyny/plutonu będzie chciał takiego żołnierza udupić żeby zdjąć go sobie z garba.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 78 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 906
Słuchajcie, jakbym chciał iść na SP po inżynierce, to kiedy się zgłosić do WKU ?
Zostało mi jeszcze 1,5 roku dlatego pytam. Niektórzy kiedyś mówili, że się czeka ponad rok, ale może się pozmieniało.
Chciałbym nawet na szeregowego, po prostu by być żołnierzem rezerwy. Co do kwalifikacji coś tam mam:
Byłem już rok temu jako kandydat do Dęblina na lotniczym przysposobieniu wojskowym (1miesiąc), jestem nurkiem, skakałem na spadochronie ( dorzucę kurs), ratownik wodny i systemu KPP, SW od dziecka + cały cykl badań zdrowotnych do wojska zdany na pilota poddźwiękowego.

Zmieniony przez - HastiaN w dniu 2016-06-18 16:11:48

Zmieniony przez - HastiaN w dniu 2016-06-18 16:14:23
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 698 Napisanych postów 6814 Wiek 41 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 68757
telefon do WKU i zapytaj o terminy bedziesz wiedział na czym stoisz

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 1533 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 16833
Czy po wcieleniu na SP strzygą do zera?
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 3182 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 46081
na zero to chyba nie,ale na krótko jak najbardziej.jedynie kobiety mogą zostawić swoją fryzurę pod warunkiem że włosy zostaną upięte
1
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 262 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 17723
Zero albo 3mm do wyboru z tego co pamiętam.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 1533 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 16833
Mała roznica to juz lepsze zero
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 698 Napisanych postów 6814 Wiek 41 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 68757
masz wyglądać schludnie a to nie jest ani 3 mm ani 0 wiadomo z młodymi robią co chcą
1

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 3182 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 46081
czyli lepiej obciąć się samemu na zero wcześniej czy po prostu krótko?żeby potem nie czekać na strzyżenie na wcieleniu
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zdjecia z: Puchar Polski Sumo 28.09. 2013 r. Warszawa

Następny temat

Poszukujemy trenera okolice między Krk a Kato.

electro
Polecane artykuły