Szacuny
28
Napisanych postów
262
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
17723
Łatwo nie jest, ale się da :P. Wystarczy, że nie zaliczysz egzaminu z WF, albo dasz poważnie ciała w jakimś temacie i dowódca drużyny/plutonu będzie chciał takiego żołnierza udupić żeby zdjąć go sobie z garba.
Szacuny
3
Napisanych postów
78
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
906
Słuchajcie, jakbym chciał iść na SP po inżynierce, to kiedy się zgłosić do WKU ?
Zostało mi jeszcze 1,5 roku dlatego pytam. Niektórzy kiedyś mówili, że się czeka ponad rok, ale może się pozmieniało.
Chciałbym nawet na szeregowego, po prostu by być żołnierzem rezerwy. Co do kwalifikacji coś tam mam:
Byłem już rok temu jako kandydat do Dęblina na lotniczym przysposobieniu wojskowym (1miesiąc), jestem nurkiem, skakałem na spadochronie ( dorzucę kurs), ratownik wodny i systemu KPP, SW od dziecka + cały cykl badań zdrowotnych do wojska zdany na pilota poddźwiękowego.
Zmieniony przez - HastiaN w dniu 2016-06-18 16:11:48
Zmieniony przez - HastiaN w dniu 2016-06-18 16:14:23
Szacuny
698
Napisanych postów
6814
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
68757
telefon do WKU i zapytaj o terminy bedziesz wiedział na czym stoisz
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
698
Napisanych postów
6814
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
68757
masz wyglądać schludnie a to nie jest ani 3 mm ani 0 wiadomo z młodymi robią co chcą
1
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."