Szacuny
2
Napisanych postów
4
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
19
Ja osobiście biorę 3kg gainera , może mi się uda ,jeżeli nie to mi zabiorą najwyżej ,witaminy też biorę z tym nie będzie chyba problemu.Na fb jest grupa z tego co widziałem dla tych co mają TORUŃ także wbijać tam. Jedzie ktoś z Rzeszowa?
Szacuny
7
Napisanych postów
41
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
546
Wiadoma sprawa,człowiek liczy się z innymi aż takim ch... nie jestem ale skorp pobudka 5:30 i już 5:35 poranny rozruch to dla większości to i na ręke. Stwierdzam, że lepiej jest wstać 5:25/5:20 i być ogarniętym. Koleżka był we Wrocku i tak robili. Natomiast jeżeli komuś będzie przeszkadzać bo on chce sobie 5 min jeszcze pospać to i pobudka oficera mu będzie przeszkadzać, więc po co pcha się do wojska
Zmieniony przez - arczi_meister w dniu 2016-09-01 10:18:13
Szacuny
4
Napisanych postów
5
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
151
Witam wie ktoś w jaki dzień jest przysięga i ile dni po niej jest wolnego? Ciekawi mnie to ponieważ chciałbym zapisać się na egzamin praktyczny z prawa jazdy teraz lecz nie mam pojęcia kiedy jest przysięga i ile dni po niej jest wolnego. PS ktoś do Bolesławca?
Szacuny
5
Napisanych postów
8
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
135
Ponawiam pytanie o wypłatę odprawy od pracodawcy. Mam normalną umowę o pracę, dostałem właśnie wypłatę, w której nie było żadnego ekwiwalentu. Mój pracodawca to niezły krętacz więc mam pytanie, czy ktoś dostał taki ekwiwalent i wie kiedy powinienem go dostać?