WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Służba przygotowawcza, testy psychologiczne do wojska.

temat działu:

Sztuki Walki

Ilość wyświetleń tematu: 1450535

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 32 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 207
Witam wszystkich! Prosto z mostu.
Mieszkam i pracuje w Anglii ale ciągnie do wojska od łepka. Pytanie brzmi..
Jeśli mam dość dobry angielski prawko A i B, doświadczenie na magazynie, kursy na wózki.. I mam zamiar wykonać kurs AFF spadochronowowy.
Czy z takim zapleczem mam szansę nosić beret bordo czy być spadochroniarzem? Wasza opinia?
Pozdrawiam i życzę miłego dni.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 32 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 207
Tam powinno być czytaj być spadochroniarzem jakby co.
...
Napisał(a)
Początkujący
Zapomniałem napisać, że mam dużo medali z zapasów z młodszych lat. Jak myślicie? Warto wrócić do kraju i starać się dostać czy już dać sobie spokój bo serio niema sensu?? Muszę usłyszeć opinie innych ludzi którzy się tym interesują i siedzą w temacie.
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 483 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 33439
Ile masz lat? Jakie wykształcenie? Jesteś w stanie zdać wf na 5.0? Angielski może być dużym plusem. Dużo będzie zależeć też od wolnych wakatów
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 698 Napisanych postów 6814 Wiek 41 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 68757
Kurs aff nic Ci nie da na razie bo na wolne skacze bardzo mała grupa żołnierzy i tak będziesz musiał zrobić tytuł skoczka na okrągłym spadochronie z czasem dopiero kurs na sterowane AFF to praktycznie instruktorzy i wojska specjalne
Wakatów jest sporo w jednostkach a po kwietniowych podwyżkach kasa atrakcyjna
1

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Początkujący
26 lat wykształcenie średnie niestety bez matury. Co do WF na 5.0 myślę, że to najmniejsza przeszkoda wiele lat trenowałem obecnie wracam do treningów.

Czyli tak jak powiedział Żeleś co do kursu AFF to nie tracić kasy bo nic nie da. Obecnie zaczynam tzn miałem zamiar bo teraz ten wirus i nie wiem jak to będzie kurs na koparki teleskopowe i prawko kat A.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 25 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 93
Witam! Mam pytanie czy na zmech również robią prześwietlenie kręgosłupa jak na desancie czy tylko jak na desant aplikują to im robią?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 698 Napisanych postów 6814 Wiek 41 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 68757
Rtg masz przy komisji do zawodowej nie zależnie od specjalnosci

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 48 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1744
Ewry94
26 lat wykształcenie średnie niestety bez matury. Co do WF na 5.0 myślę, że to najmniejsza przeszkoda wiele lat trenowałem obecnie wracam do treningów.

Czyli tak jak powiedział Żeleś co do kursu AFF to nie tracić kasy bo nic nie da. Obecnie zaczynam tzn miałem zamiar bo teraz ten wirus i nie wiem jak to będzie kurs na koparki teleskopowe i prawko kat A.

Lepiej zamiast prawka kat A dołóż pare zloty i zrób sobie na C, bardziej sie raczej w wojsku ceni.
...
Napisał(a)
Początkujący
Z tego co się właśnie orientuję to na nic te moje medale z zapasów jak niemam kat C.
Tak jak napisał kolega wyżej dobra znajomość j. Angielskiego powinna być też ceniona więc może jest realna szansa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zdjecia z: Puchar Polski Sumo 28.09. 2013 r. Warszawa

Następny temat

Poszukujemy trenera okolice między Krk a Kato.

electro
Polecane artykuły