Szacuny
4
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
115
maricn103
GrubyAnton Można wiedzieć skąd jesteś i jakie miałeś kwalifikacje przed SP że Cię tam wysłali?
Jest tu ktoś Radomia, lub miał do czynienia z ludźmi z tego rejonu? Chcę widzieć po prostu gdzie wysyłają.
Zmieniony przez - maricn103 w dniu 2016-12-28 22:11:39
Ja miałem do wyboru Skwierzynę, Ustkę, Kołobrzeg, Rząske k.Krakowa, Włocławek bodajże i chyba Koszalin ale w miarę wcześnie złożyłem papiery
Szacuny
2
Napisanych postów
8
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
425
Mi akurat się trafił st. chor. Nazwiska wole nie podawać, ale gość w porządku. Nie ma źle, mój pluton jest akurat ogarnięty i prawie nikt nie odp*****la, więc jakoś super przej**ane nie mamy. Kadra bardzo pomocna, prawdopodobnie udalo sie wywalczyc wlasnie dzisiaj mozliwosc korzystania z silowni dla mnie(jestem mistrzem Polski w jednym ze sportów siłowych). Ogółem jak ktos przygotował sie fizycznie to jest okej, 13 osob o ile pamietam do wczoraj zjechało do domu. Zobaczymy co będzie dalej, powodzenia wszystkim :)
Szacuny
5
Napisanych postów
9
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
143
Czy ktos umiałby mi odpowiedzieć na pytanie odnośnie boksowania w wojsku? Bo ktos wspominał ze we Wrocławiu na SP była taka możliwość . Ktos cos wie na ten temat?