WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Służba przygotowawcza, testy psychologiczne do wojska.

temat działu:

Sztuki Walki

Ilość wyświetleń tematu: 1450521

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 21 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 911
Ja skończyłem w grudniu SP i gadali ,że ten turnus teraz ma lipę z np. amunicją bo nie ma jeszcze limitów itp. Więc możecie mieć problem z amunicją itp. My mieliśmy tyle ,że masakra ;P. Powodzenia chłopaki!
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1895 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17619
My również mieliśmy sporo amunicji, sporo CGŁ i innych zabawek :D

...................................................................

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 21 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 911
Taktyka nocna jakieś 26 CGŁ, 96 RGD ,pare DM chyba ze 100 sygnałówek xD i szukaj potem korpusów . A ślepą to waliliśmy jak głupi wtedy ,żeby tylko wystrzelać i łusek nie pogubić .
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1895 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17619
Czyszczenie AKMS po ślepiej, coś pięknego :D

...................................................................

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 9 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 143
Cześć Wszystkim! Czy ktoś z Was był może na SP w Mińsku Mazowieckim w ŻW? Jak tam jest ? Trenuje boks, czy istniałaby możliwość kontynuowania tam treningów? Ewentualnie ktoś był w jakimś innym miejscu na SP , gdzie mógł i było z kim trenować ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 25 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 650
HyperNans
Cześć Wszystkim! Czy ktoś z Was był może na SP w Mińsku Mazowieckim w ŻW? Jak tam jest ? Trenuje boks, czy istniałaby możliwość kontynuowania tam treningów? Ewentualnie ktoś był w jakimś innym miejscu na SP , gdzie mógł i było z kim trenować ?

Jestem aktualnie na SP u nas jest tak ze dopiero po przysiędze będzie można ogarniać jakaś silke ale to nie każdy nie możesz nic podpaść itp i nie zawsze będziesz chodził kiedy chcesz pewnie będą jakieś wyznaczone godziny, w pokoju można różne ćwiczenia robić każdy radzi sobie jak może ;)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 48 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1744
U nas poki co nawet biegac nie mozna bo snieg i sie o nas boja, zapraw tez rano nie ma, siedzimy w salach i zajęcia teoretyczne, troche musztry.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 19 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516
Coś Ty, u nas idzie 2 tydzień i tylko świetlica i musztra. Dzień urozmaica pastowanie butów.
Mamy też sprawdziany, czy to z budowy beryla czy tak jak dzisiaj egzamin z wf.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 9 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 143
Tzn do przysięgi to sie domyślam ze nie ma opcji nawet , ale ktos pisał wczesniej ze po przysiędze we Wrocławiu jak zgłosisz oficerowi to możesz trenować i co najważniejsze jest z kim, ktos to moze potwierdzić?

Zmieniony przez - HyperNans w dniu 2017-01-09 23:37:38
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 7 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 115
aeth
Ktoś się orientuje jak jest ze stałkami w Rząsce k Krakowa? bo gdzieś czytałem a dziś nie mam już czasu wertować te 200 stron :)

Stałki po przysiędze. od 18 po kolacji do ( w zależności od dowódcy ) na początku nie chcą dawać do 5 ale później jak nic nie odwalicie to raczej dadzą.

Jacy dowódcy Ci się trafili ? Bo słyszałem że na ten turnus będzie kilku nowych ale sporo zostało z mojego turnusu wrześniowego.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zdjecia z: Puchar Polski Sumo 28.09. 2013 r. Warszawa

Następny temat

Poszukujemy trenera okolice między Krk a Kato.

electro
Polecane artykuły