WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Służba przygotowawcza, testy psychologiczne do wojska.

temat działu:

Sztuki Walki

Ilość wyświetleń tematu: 1450555

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 19 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1890
Najpierw chyba musisz wyrobić sobie książeczkę wojskową czyli komisja lekarska, ale nie dam sobie ręki uciąć
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 56
Patyśka
Witam,
Mam pytanie, jak jest z kobietami w pierwszym etapie rekrutacji. W poniedzialek chce zlozyc wniosek do sluzby przygotowawczej i zastanawia mnie jedna rzecz czy odrazu dostane skierowanie na badania psychologiczne czy najpierw komisja lekarska w celu ustlenie kat zdrowotnej?
Nigdzie jakos nie moge znalezc informacji na ten temat.

Pozdrawiam

Hej jak złożysz podanie w WKU to dostaniesz kartkę obiegową po lekarzach w najbliższym wojskowym szpitalu.. później wracasz z tym do WKU i po ok 2tyg określają jaka dostaniesz grupę zdrowotną. W międzyczasie zostajesz skierowana na badanie psychologiczne. Po tym wszystkim wracasz z dokumentami do WKU I czekasz na kartę powołań. Mnie mama powołać do Torunia na 7.05
Pozdro :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 225
Potrzebuje Waszej pomocy. Zdawalem testy psychologiczne do zawodowej i braklo mi 3pkt zeby zaliczyc test na inteligencje- reszta poszla mi bez problemu. Odwolalem sie i mam teraz testy w Bydgoszczy, ktos mi moze chociaz powiedziec czego sie spodziewac bo wiem ze tego samego testu co mialem nie dostane ale jest szansa na podobny czy w Bydgszczy bedzie calkiem cos innego. Dzieki za Wasza pomoc! Zalezy mi zeby to zaliczyc
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 28 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 751
Hej. Czy moglby sie wypowiedziec ktos kto juz ukonczyl kurs sluzby przygotowawczej i powie jak wyglada sprawa zaliczen gdy ktos nie zda wfu? Czy to jest tylko srednia ocen i jakis koncowy dokument zdal/nie zdal?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 28 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 751
RafiTile
Paplok
RafiTile
kobiety mają już 3000 , no i brzuszków już nie ma .

Siema, skąd takie info?

Byłem teraz w styczniu na kwalifikacjach do jednostki , na sprawdzianie były drążek lub pompki , 10x10 lub koperta no i bieg 3 km , a brzuszków nie było . Było kilka dziewczyn no i też biegły z nami 3 km .

W przygotowawczej wciaz jest 1km, przynajmniej tak caly czas mamy (wroclaw) i do konca roku do zawodowej tez podobno 1km. I od 2019 juz ma byc 3km
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 45 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1020
To ile biegną kobiety zależy od jednostki, koleżanka do zawodowej służby na kwalifikacji biegła 3km
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 19 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 315
Dzwonili juz do kogoś z WKU z powolaniem?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1187
borys1432
Dzwonili juz do kogoś z WKU z powolaniem?

Do mnie. Mam 21 odebrać karte powołania :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Daj znać gdzie idziesz:) ja dzwoniłem do nich i niby pod koniec tygodnia mają wzywać po karty
...
Napisał(a)
Początkujący
Daj znać gdzie idziesz. Ja dzwoniłem do nich i dopiwro niby pod koniec tygodnia mają dzwon po wezwania.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zdjecia z: Puchar Polski Sumo 28.09. 2013 r. Warszawa

Następny temat

Poszukujemy trenera okolice między Krk a Kato.

electro
Polecane artykuły