Szacuny
10
Napisanych postów
33
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
577
Norbi69
Witam. Dostałem powołanie do służby przygotowawczej na 02.01.2017 ale jestem teraz na sor bo chyba złamałem palec... :/ i co w takiej sytuacji gdy dostane l4 i do 2stycznia nie będę w stanie normalnie ćwiczyć itd?
Naprawdę przez złamany palec zrezygnujesz z SP? Do stycznia jeszcze trochę czasu zostało ;).
P.S Co do Zegrza to tez słyszałem, ze tam jest bardzo ciężko. Dla mnie babka wybrala Toruń bo był najbliżej a na tym mi zalezalo i o to ją prosiłem. 230 km to nie 450 jak do Wrocławia na przykład.
Szacuny
59
Napisanych postów
1091
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17863
Nie słuchajcie głupot wszędzie jest tak samo przej**ane, a centrach szkoleń bardziej niż w jednostkach, wiem bo jestem i mam miałem znajomych w centrach. Powodzenia mi zostały 2 tyg, specjalistycznego i mi się bardzo podoba zabawa na sprzęcie choc nauki dużo , pozdrawiam
1
Kto pokonuje innych, jest silny - Kto pokonuje siebie, jest potężny.
Szacuny
16
Napisanych postów
42
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2397
Jamian
Nie słuchajcie głupot wszędzie jest tak samo przej**ane, a centrach szkoleń bardziej niż w jednostkach, wiem bo jestem i mam miałem znajomych w centrach. Powodzenia mi zostały 2 tyg, specjalistycznego i mi się bardzo podoba zabawa na sprzęcie choc nauki dużo , pozdrawiam
taka duża jest róznica miedzy centrami a jednostkami?:)