Szacuny
143
Napisanych postów
2284
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24765
Anonim
Witam, niestety nie znalazlem w ustawie o orzekaniu zdolnosci z 2018 do zawodowej sluzby wojskowej nic o aparacie nazebnym. Wie ktos moze czy taki aparat dyskwalifikuje podczas rekrutacji ??? Jest napisane o mozliwych maksymalnych ubytkach 67 % jakos itp , ale nie ma nic a aparatach ... Prosze o pomoc
Aparat ortodontyczny w żadnym stopniu nie upośledza Twojego "ustroju". Nie więc podstaw, aby myśleć, że mógłby mieć wpływ na końcowy wynik orzeczenia o niezdolności do SW.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
49
Jak wygląda rozmowa z psychologiem przed służbą przygotowawczą (dostałem termin z WKU)? O co pytają? I mam drugie pytanko jak wygląda przeciętny dzień na służbie przygotowawczej? Czy wiek 34 lata to nie za późno na wojsko Waszym zdaniem?
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
311
Witacie planuje uderzyć do wku, znudziło mnie życie w cywilu :) xD
Czy mając na karku 31 lat ma to jeszcze sens? chciałbym zostać zawodowym żołnierzem, wiec teoretycznie mam jeszcze 4 lata żeby dostać się do jakiejś jednostki żeby dostać pełną emeryturę przed 60 rokiem życia, a jak to wygląda w praktyce? słyszałem że jest mało chętnych wiec biorą każdego? na zawodowego?
Zmieniony przez - grekuu w dniu 2021-11-21 16:29:52
Szacuny
698
Napisanych postów
6814
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
68757
Jest sporo vacatow to fakt ale nie biorą kazdego podstawa komisja lekarska ozekajaca zdolność do zawodowej służby Zainteresuj się czy w jednostce do której chcesz iść są wolne etaty dla szeregowych
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
698
Napisanych postów
6814
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
68757
Okulista laryngolog ortopeda stomatolog EKG RTG badamia krwi i psycholog
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
207
Czy ktoś z was wie co trzeb zrobić żeby dostać się do desantu??? Mam na myśli jaki badania i. Wymogi są do wojsk powietrzno desantowych?? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
8
Halo halo, ożywiam wątek xd
ktoś się orientuje kiedy coś rusza po nowej ustawie o obronie? Zarejestrowałem się wczesniej ale wchodziła ustawa i kazali dzwonić po 23. No i zadzwoniłem i nadal nic nie wiedzą, babka powiedziała że nie mają nawet wzoru wniosku
Ktoś wie cokolwiek? Xd
Szacuny
698
Napisanych postów
6814
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
68757
Ewry94
Czy ktoś z was wie co trzeb zrobić żeby dostać się do desantu??? Mam na myśli jaki badania i. Wymogi są do wojsk powietrzno desantowych?? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Wku kieruje Cię na komisję Twkl w celu orzeczenia zdolności do służby w powietrzno desantowych
Morfologia, mocz, ekg, rtg, audiometr
Plus kilku lekarzy orzeczników