Szacuny
28
Napisanych postów
3484
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
29338
Night ..nie wiem gdzie Ciebie zlapac wiec napisze tutaj.Czy moglabym prosic o pomoc w ulozeniu treningu lub pokombinuje cos sama i wrzuce tutaj do oceny ? Wrzucilam w dziennik fote z dzisiaj (strona 37) i troche kiepsko mi to idzie ,potrzebuje czegos z naciskiem na plecy ,ramiona i posladki .
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
eliza001
Był rozpisany na sześć tygodni na serie:
Pierwsze cztery treningi 2x15
następne cztery 2x12
3x10
3x8
i myślałam że na tym koniec i zrobić coś nowego
Zmieniony przez - eliza001 w dniu 2015-04-17 21:54:59
Możesz też dołożyć po jeszcze jednej serii a z czasem i ze dwie nawet. Do tego pokombinować z obciążeniami. Jeśli coś działa - to nie warto tego zmieniać dla idei.
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
sss...
Night ..nie wiem gdzie Ciebie zlapac wiec napisze tutaj.Czy moglabym prosic o pomoc w ulozeniu treningu lub pokombinuje cos sama i wrzuce tutaj do oceny ? Wrzucilam w dziennik fote z dzisiaj (strona 37) i troche kiepsko mi to idzie ,potrzebuje czegos z naciskiem na plecy ,ramiona i posladki .
Wrzuć propozycję swojego planu w dzienniku i daj mi znać że już to zrobiłaś na PW. Pomogę go skorygować ewentualnie.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23
Co masz na myśli pokombinować z obciążeniem? bo ja tylko dokładam na ostatnią serię coś nie dużo, sorki za tak wiele pytań ale w treningu siłowym jestem zielona :(
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
Rozwiązań jest multum. Możesz w ostatniej serii zrobić z jakimś pośrednim ciężarem dużą liczbę powtórzeń (tzw regres). Możesz tak rozplanować ciężary, żeby we wszystkich seriach ciężar wzrastał stopniowo. Można zrobić taką mini piramidkę - w dwóch pierwszych seriach ciężar rośnie w dwóch kolejnych maleje.
Szacuny
28
Napisanych postów
3484
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
29338
nightingal
sss...
Wrzuć propozycję swojego planu w dzienniku i daj mi znać że już to zrobiłaś na PW. Pomogę go skorygować ewentualnie.
wrzucilam plan w dziennik i nowy rozklad BTW ,bede wdzieczna za kazda rade ..o przepraszam mialo byc na pw ,nie wiem jak to usunac
Zmieniony przez - sss... w dniu 2015-04-19 14:32:35