Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pojedyncze pytania - TRENING

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 275304

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 23
Był rozpisany na sześć tygodni na serie:
Pierwsze cztery treningi 2x15
następne cztery 2x12
3x10
3x8
i myślałam że na tym koniec i zrobić coś nowego

Zmieniony przez - eliza001 w dniu 2015-04-17 21:54:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 51 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 85713
jesli mozesz jeszcze progresowac i ci sie nie nudzi to spokojnie mozesz go ciagnac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 3484 Wiek 45 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 29338
Night ..nie wiem gdzie Ciebie zlapac wiec napisze tutaj.Czy moglabym prosic o pomoc w ulozeniu treningu lub pokombinuje cos sama i wrzuce tutaj do oceny ? Wrzucilam w dziennik fote z dzisiaj (strona 37) i troche kiepsko mi to idzie ,potrzebuje czegos z naciskiem na plecy ,ramiona i posladki .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6781 Napisanych postów 36331 Wiek 46 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 682100
eliza001
Był rozpisany na sześć tygodni na serie:
Pierwsze cztery treningi 2x15
następne cztery 2x12
3x10
3x8
i myślałam że na tym koniec i zrobić coś nowego

Zmieniony przez - eliza001 w dniu 2015-04-17 21:54:59

Możesz też dołożyć po jeszcze jednej serii a z czasem i ze dwie nawet. Do tego pokombinować z obciążeniami. Jeśli coś działa - to nie warto tego zmieniać dla idei.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6781 Napisanych postów 36331 Wiek 46 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 682100
sss...
Night ..nie wiem gdzie Ciebie zlapac wiec napisze tutaj.Czy moglabym prosic o pomoc w ulozeniu treningu lub pokombinuje cos sama i wrzuce tutaj do oceny ? Wrzucilam w dziennik fote z dzisiaj (strona 37) i troche kiepsko mi to idzie ,potrzebuje czegos z naciskiem na plecy ,ramiona i posladki .

Wrzuć propozycję swojego planu w dzienniku i daj mi znać że już to zrobiłaś na PW. Pomogę go skorygować ewentualnie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli dokładam jedną serię i robię 4x8 :) a może ktoś by mi dodał po jednym ćwiczonku do każdego dnia?:) czy tak wystarczy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
eliza001
Czyli dokładam jedną serię i robię 4x8 :)

Jedna z możliwych opcji. Jak najbardziej.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Co masz na myśli pokombinować z obciążeniem? bo ja tylko dokładam na ostatnią serię coś nie dużo, sorki za tak wiele pytań ale w treningu siłowym jestem zielona :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Rozwiązań jest multum. Możesz w ostatniej serii zrobić z jakimś pośrednim ciężarem dużą liczbę powtórzeń (tzw regres). Możesz tak rozplanować ciężary, żeby we wszystkich seriach ciężar wzrastał stopniowo. Można zrobić taką mini piramidkę - w dwóch pierwszych seriach ciężar rośnie w dwóch kolejnych maleje.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 3484 Wiek 45 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 29338
nightingal
sss...

Wrzuć propozycję swojego planu w dzienniku i daj mi znać że już to zrobiłaś na PW. Pomogę go skorygować ewentualnie.

wrzucilam plan w dziennik i nowy rozklad BTW ,bede wdzieczna za kazda rade ..o przepraszam mialo byc na pw ,nie wiem jak to usunac

Zmieniony przez - sss... w dniu 2015-04-19 14:32:35
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Konsultacja techniki wykonania ćwiczeń

Następny temat

[M]pavilna/dziennik

Spalanie
Polecane artykuły