Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1632
Dziękuję, mam taką nadzieję, jak nie będzie to wrócę do jakiejś lepszej rozpiski A i B. To coś pokombinuję, ułożę i wrzucę do szybkiego rzucenia okiem.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1632
Tak, zdaję sobie sprawę z tego, że tak byłoby najlepiej, tylko miska u mnie nie taka :) tzn nie jest źle, ale trzymanie rozkładu itp. póki co jest nie dla mnie i wiem, że mogłabym się zniechęcić. A wątek z samymi treningami i opisywaniem tego co jem ogólnie to nie wiem czy miałby tu rację bytu. Generalnie w ciągu 2 lat zrzuciłam 23 kg, od roku ćwiczę siłowo, jem całkiem ok, i walczę dalej. Wiem, że gdybym trzymała się zalecanych rozkładów itp wynik byłby lepszy, ale to mój świadomy wybór. Będzie jeszcze czas na trzymanie się rozpiski. Także sama nie wiem czy taki dziennik miałby tu sens? :)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
To nie musi być dziennik. Żeby pomóc w miarę skutecznie po prostu potrzeba jak najwięcej informacji o danej osobie. Nie każdy temat ma być od razu dziennikiem.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1632
nightingal
To nie musi być dziennik. Żeby pomóc w miarę skutecznie po prostu potrzeba jak najwięcej informacji o danej osobie. Nie każdy temat ma być od razu dziennikiem.
Oo no to super :) W weekend o tym pomyślę, dzięki :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co może być powodem sporego regresu w pompkach? Cały czas progresowalam w tym ćwiczeniu dochodząc do 27 powtórzeń, po 5 dniach przerwy zanotowalam znaczny spadek siły i mocy i ledwo 20 powtórzeń. Dodam, że pepgtesowalam mimo intensywnych treningów biegowych, siłowych oraz basenu, a tutaj po przerwie od wszystkiego taki regres :(
Szacuny
1431
Napisanych postów
15979
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
230563
Czasami są słabsze dni i tyle. Tylko w pompkach czy ogólnie masz spadek siły? Jeśli w innych ćwiczeniach i czynnościach w ciągu dnia obserwujesz osłabienie to przyczyn może być wiele - przemęczenie, zła dieta, za mocny trening i wiele innych. Jak tylko w tym ćwiczeniu to widocznie taki wyszedł dzień, może się za słabo rozgrzałaś
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
jeszcze dużo zależy jakie były te dni przerwy - w sensie ile i co jadłaś, co robiłaś, jak z regeneracją było, ilość stresu itp. itd. Ogólnie - wszystko wróci do normy. Nie ma się co przejmować
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tylko w pompkach. I to właśnie nie jest kwestia gorszego dnia, bo w sumie próbowałam około 3 razy powtórzyć swój max, lub chociaż zakręcić się wokół tej ilość powtórzeń.
Jadłam tyle ile w dni treningowe, czyli około 2100, ilość snu też całkiem nieźle, nawet lepiej niż kiedy cwiczylam. No nic, będę kontynuować i zobaczę co się podzieje