30 lat zbliża się szybkimi krokami a mi odwalilo i postanowiłem zaliczyć parę startów jeszcze przed trójka z przodu
Na scenie ostatni raz stałem w 2014, więc trochę czasu minęło. Po drodze urodził mi się syn czyli dopełniłem zadania, które też po części przyczyniło się do tego, że przestałem startować
Syn już ma 16 miesięcy na karku, życie toczy się pomiędzy praca, treningiem, zajmowaniem dzieckiem, więc na brak zajęć nie ma co narzekać
Coś więcej o mnie
Redukcja wystartowała po sylwestrze początkowo bez planów startowych, wszystko miało wyjść podczas tych pierwszych 6 tygodni. Na nic się nie nastawialem, nakeslilem prosty plan i ogień
jednak wszystko ładnie szło no i postanowiłem, że trzeba docisnac srubke i iść na całość bo jak znam siebie zaraz zaczęłyby się czity i inne akcje i byłoby po redukcji
Ze 3 dni temu decyzję już zapadły, gacie startowe zamówione, więc raczej bez odwrotu. W szlifie formy będzie mi pomagał dobrze znany tutaj Przemek
3 lata temu ja mu pomagalem a teraz rolę się odwracają
życie pisze fajne scenariusze
Plan już nakreslony więc a bieżąco będę wrzucał w wypiskach jak to wyglada
Kategoria bez zmian
Kulturystyka klasyczna
Pierwszy stary już chyba Grodzisk Wielkopolski na przetarcie, potem Bytów, Słupsk i docelowo MP. Dalej narazie bez planow
Jedno foto z dziś
Waga rano 107.5kg
Jak ktoś ma jakieś pytania to pisac
Dziennik zakładam i dla Przemka, żeby miał wgląd w treningi jak to wygląda bo nie ukrywam to co mi zaproponował ma sztywne ramy a ostatnie kilka lat to ja lecialem na freestylu nie licząc epizodów z programami od Bena Pakulskiego
oczywiście dziennik to też dodatkowa motywacja i fajnie będzie jak beda tu jacyś kibice trzymający kciuki za mój powrót na scene

trener, instruktor, zawodnik ifbb
http://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
Krzysztof Piekarz
. Powodzenia i obczajam też tutaj