[...] szynki do wywalenia, najlepiej samemu sobie upiec jakiś kawałek np. szynki czy łopatki słonecznik i orzechy arachidowe do wywalenia w zamian możesz jeść włoskie,nerkowce,migdały,laskowe ryż biały zamień na brązowy/jaśminowy/paraboliczny lub kasze gryczaną,jęczmienną,jaglaną ziemniaki też możesz jeść tego twarogu sporo,mógłbyś go trochę [...]
To prawie 1/3 twego zapitrzebowania. Po treningu ok Ale na noc to słaby wybór ladowac w siebie cukier. Lepiej już jakieś owoce w ciągu dnia podjesc migdały itp.
Jeśli chodzi o sam tłuszcz to jedynie oliwy i oleje, jaśli chodzi o produkty z wyższą zawartością tłuszczy ale tez z innymi makroskładnikami to orzechy, kokos, migdały, dynia, awokado, siemie lniane.
[...] najpierw sprawdzić na sobie bo każdy jest inny a tam są ogólne dane ;) Co jeszcze ... ja wywaliłbym mleko z diety ;/ i zastąpił je jakimś WPC ;) po treningu i na noc na śniadanie dorzuć jakieś orzechy albo migdały i jeszcze ze 3 jajka (wliczone w te 3 tyś) nie uważam się za experta ale ja bym tak zrobił mam nadzieję że pomogłem . pozdrawiam ;)
[...] Masz wiele innych rodzai mięs i źródeł białka. To samo z tłuszczami, korzystasz tylko z Oliwy, to dobrze, ale czerp też z innych źródeł takich jak awokado, orzechy ( migdały, włoskie, nerkowca ) perski, nasiona, wspomniane wcześniej ryby. Najlepiej celuj w świeże morskie, nie te z puchy. Od czasu do czasu możesz zjeść wędzoną. Nie [...]
Ja stosuję warzywa w paczce ale jak są jakieś świeże to od razu lądują jako jakaś sałatka bądź coś w tym stylu.Zdrowe tłuszcze to jem słoneczniki migdały od czasu do czasu orzechy ;)
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] (makaron, ryż itp) i mięso (150g kury). Na śnaidanie typowy schemat mistrzów: jajka na twardo/miękko + owsianka na mleku na kolację twaróg + jakieś źródło węgla (płatki owsiane) LUB tłuszczu (migdały, orzechy, oliwa itp) w szkole/pracy kanapki z mięsem (prawdziwym) mogą być lub serem dobrej jakości a czym się różni angielska od polskiej?
[...] takich jak witaminy, niezbędne pierwiastki oraz przeciwutleniacze. Nierafinowane oleje roślinne -oliwa z oliwek, wysokolinolenowy olej lniany, olej rzepakowy, orzechy, migdały, ryby morskie, a także masło i jaja stanowią cenne źródło tłuszczu . Kluczem jest odpowiedni dobór pokarmów będących źródłem tłuszczu, a także sposób ich [...]