[...] zostały mi otręby, które oczywiście wsypałem ponownie do składników na ciasto. Jednak rodzi się pytanie czy mogę sobie ręcznie dosypywać otrąb do mąki niższego typu, czy będę mieć jakieś straty w minerałach? pewnie ze mozesz ja zawsze daje 50/50 otreby + maka jakas tam bardzo dobre rozwiazanie np. mielic platki owsiane i traktowac jako make
ja robie gulasz. podsmażam serduszka na masełku (mozesz je wczesniej na pół pokroić) , w ok szklance wody możesz rozpuścić pol kostki rosołowej (ale lepiej nie bo to syf) do tej wody wrzucasz te serduszka, cebule wczesniej tez podsmazona, papryke i pieczarki, cukinie też mozesz. doprawiasz. tak z pol h na małym ogniu. Zageszczasz mąką kukurydzianą [...]
dieta to u Ciebie leży, ale myślałem że jesz coś innego niż pancakesy też :-) a pancakes jest zły? Mąka żytnia pytlowa, jajka, olej rzapakowy, wiejski, twarog. Myślę,że to dobre rozwiązanie. Dodatkowo 400-500g miesa leci
Ale, że fit czy jakie? :-) Mąka pszenna typ 2000 albo żytnia, albo jakaż razowa, do tego mleko albo woda i jedziesz :-) Warto dodać ciut wody gazowanej to będa takie fajne pulchne :-)