Jak piekę, nie dla siebie, to używam polskiego standardu. Dużo cukru, biała mąka i reszta niedozwolonych rzeczy. Mój facet udaje, że to dietetyczne/zdrowe bo zrobione w domu.
dokładnie, mój posiłeczek jednorazowy ::) 949,6 kcal 58,9 g B 129,7 g WW 21,7 g T za pół h doprawię pancakesa z bananem, mąką pytlową, bananem, jabłkiem, twarogiem, wpc i będzie masakra Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-17 20:02:58
serek homo + jajko+ mąka tyle by ciasto dało się kłaść łyżką na wode gotującą. Gotuje się do wypłynięcia klusek + 1 min. Podaje z sosem do deserów lub same lub z zasmażoną bułką tartą lub owocami
a biedronce pojawilo sie sorgo quinoa maka gryczana i kukurydziana o tego nie widziłąm ale pojawiły się też dżemy bez cukru, te słodzone sokiem jabłkowym z samych owoców
keczupu z maka dowaliłem z oliwą, curry i duuużo za dużo majeranku. co z tego wyjdzie ni wim wyszło git, będę częściej dodawać keczupy do marynat Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-18 18:55:50
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
A jedzenie np zup mamusi albo teściowej ? :D Chodzi i o ładowanie i o normalne dni, jakieś inne posiłki obiadowe, krokiety np ? Jest tam mąka więc ww. Czego się wystrzegac ? Czy może scisło trzymac sie rozpiski i jesc tylko to co mam jesc... Bo szczerze powiem nie chce mi sie ~5 dni jesc kury
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Która mąka lepsza? Żytnia razowa czy owsiana razowa? Chciałbym sobie piec bułeczki, ale zarabianie żytniego ciasta to męczarnia, nie wiem natomiast jak z owsianą.