SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

każdym

  • [...] coli. garnek uratowany! szybko i bezboleśnie. a skoro już tak się chwalę swoim antytalentem kulinarnym... czerwona soczewica gotuje się na sypko jak cieciorka, czy na jakąś bliżej nieokreśloną brejo-mamałygę? bo mi za każdym razem wychodzi taki rozgotowana ciapaja i nie wiem, czy tak ma być, czy to da się normalnie ugotować, tylko trzeba umieć?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-01-29 17:39:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dzieki za porady! Marynowalam za kazdym razem, raz trzymalam w marynacie nawet 2 dni - w smaku byla calkiem dobra ale twarda! Ale dam sobie glowe uciac ze pieklam/dusilam mniej niz 2h }:-(}:-(}:-(}:-( Musze dluzej dusic i bedzie OK! Tak wiec uwaga - WOLOWINO - nadchodze!!!!! ;-)%-) Zmieniony przez - Milla84 w dniu 2013-02-02 22:27:56

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-02 22:26:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja spisałam dane mojej z opakowania i wrzuciłam sobie do "Dodaj produkt" na potreningu.pl :) i najlepiej zapisać sobie jeszcze jako szablon, żeby nie musieć za każdym razem wprowadzać ;-) :-))

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-03 12:30:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja spisałam dane mojej z opakowania i wrzuciłam sobie do "Dodaj produkt" na potreningu.pl :) i najlepiej zapisać sobie jeszcze jako szablon, żeby nie musieć za każdym razem wprowadzać ;-) :-)) si :-)) swoją drogą zgłosiłam im kilka produktów jeszcze w ubiegłe wakacje i nie dodali na swoją listę @@-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-03 12:33:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zaraz wrzucę:) w oryginale ten sernik jest zaj**iaszczy, tylko masa cukru - teraz modyfikowałam na potrzeby lejdis:) w każdym razie robi zawsze i wszędzie furrorę\-) i robi się w miarę szybko :) Teraz się tylko o spód obawiam:) Ale i tak wyszło go bardzo mało, więc nawet jak będzie zakalec to i tak się zje:) Tylko misiek wściekły, bo jego białkowa [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-30 21:36:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Można mrozić. Ja w każdym razie mrożę mojego bezglutenowego razowca na zakwasie. A skoro jesteśmy przy chlebkach to zapytam, jak przechowujecie takie już rozmrożony, żeby się pleśń nie zrobiła?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-26 17:52:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • tez uzywamy kamienia i koszykow (moze byc miska wylozona czysta scierka kuchenna, posypana maka), i przyznam ze kilka prob pieczenia zytniego na zakwasie na kamieniu skonczylo sie nieciekawie, ale kilka dalo sie po wyrosnieciu w formie/koszyku'przerzucic'-roznie bywa mysle ze zalezy od smaku- ja nie przepadam za ciemnym pieczywem i dla mnie w [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-06 08:59:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • gotowało się ponad godzinę, w każdym razie zjadłam ze smakiem, bo wiedziałam, że na nic innego i tak nie mogę sobie już pozwolić :P

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-16 23:52:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] kiedyś w ikei coś takiego http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/trygg-miska__0086658_PE215535_S4.JPG nada się to? Ale chciałam tylko powiedzieć, że chlebek rósł i z każdym pieczeniem wyrasta coraz bardziej. Roksanna, ja jak widze przepisy, które chciałabym zrobić ale są zakazane składniki (ja też staram się całkowicie wykluczyć cukier, [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-20 18:42:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] warstwę na górze) od starego i wzięłam się za płukanie grzybowej mamuśki. Od spodu była taka warstwa z brązowym nalotem, trochę naderwana, i niechcący naderwałam dalej. I teraz jest w połowie oderwana. Oderwać to całkiem i wyrzucić czy zostawić? Czy te dziecko grzybka trzeba oddzielać za każdym razem i do dalszej fermentacji brać samą mamuśkę?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-08 14:43:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] trochę naderwana, i niechcący naderwałam dalej. I teraz jest w połowie oderwana. Oderwać to całkiem i wyrzucić czy zostawić? Czy te dziecko grzybka trzeba oddzielać za każdym razem i do dalszej fermentacji brać samą mamuśkę? troche pozno, ale odpowiem:-). u mnie po raz pierwszy po kilku miesiacach samo sie oddzielilo, do tej pory mialam [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-09 22:50:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] tym pisała, a potem wyszukałam w sieci i zrobiłam wg tego: http://gotujsie.pl/domowe-maslo-migdalowe/ Kompletnie nic się nie dodaje - same migdały. Prażyłam krócej - 15 min i teraz się zastanawiam czy prażenie jest w ogóle konieczne albo czy można jeszcze krócej. W każdym razie pycha. Mi wyszło półpłynne prawie że, ale to kwestia czasu mielenia.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-21 13:56:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] można kupić takie podłoże wraz z mini szklarnią i nie jest to drogie, a korzystasz wiele razy. Mój kolega sam właśnie hoduje kiełki i mówi, że to bardzo wydajne :-) Ciekawe rozwiązanie. Ja jadę ze wspomnianą wyżej tacką i reklamówką %-) Nie wychodzą mi za to kiełki w kiełkownicy. Za każdym razem mi się zaśmierdują, pomimo odlewania wody itp.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-26 11:58:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] 2. Jeżeli masz robaczki to oznacza, że nie trzymasz słoika zatkanego gazą! I na pewno dostały się tam muszki. Bo to właśnie one produkuja to cholerstwo. Też mi się to kiedyś zdarzyło. Opłukałam grzybka i do tej pory czuje się świetnie bo mam szczelnie zatkany słoik gazą . Zresztą za każdym razem jak robię nowy słoik to kąpie grzyba pod kranem |-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-09-18 22:45:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • mam pytanie o fasolę @-) za każdym razem jak moczę białą fasolę to już po godzinie strasznie jej się marszczy skórka i często się otwiera na pół... denerwuje mnie to, bo bardzo nieapetycznie to wygląda... no i później robi się z niej bełt... czy ktoś wie, dlaczego tak się dzieje :-? ??? co robię źle? może do wody trzeba czegoś dodać? próbowałam ją [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-01-29 01:45:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja mam w kazdym posilku po 30g suchego czyli 90g ugotowanego i spokojnie mi 125 g wegli starcza, no ale juz banan czy daktyle czy czekolada to ci raczej sporo zabieraja

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-13 11:33:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dieta proteinowa - Plan Protal

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    ja moge mowic tylko za siebie. Ja ja stosowalem z tym ze wg planu dukana. Zaklada on przemienne fazy z warzywami i wiele dodatkowych wskazowek: duzo wody, wspomaganie witaminami etc... bo inaczej mozna sobie krzywde zrobic.. Jest caly kompletny plan. wpisz w google: dieta dukana Jedyne co wiem to: Skutecnosc - niepodwazalna. W zasaddzie dominuja [...]

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 11820 Data: 2010-04-15 23:27:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Spełnio się też marzenie Kolosa-supersety na ramiona pierwszy bicepsy hantlami w chwycie neutralnym + tricepsy na linkach V na wyciągu z góry 4 serie x 16 powtórzeń w każdym ćw. /SFD/2016/11/27/51355775f0694057905a568a0d34eeba.jpg

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-11-27 14:01:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Ja jestem vegnem od 7 tygodni. Wcześniej byłem wegetarianinem przez 21 lat. Będąc teraz veganem nigdy nie czułem się lepiej, więcej energii ogólna poprawa w każdym aspekcie :-)

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-04-11 16:59:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • SFD CHALLENGE - 250 000 pompek w 2019 roku !

    Post
    Trening dla początkujących

    104 379 + 10 = 104 389 (7695) Dziś tylko 10, ale w każdym powtórzeniu 5 sekund na górze i 5 sekund na dole. Polecam, rzeźnia!%-)

    Odpowiedzi: 860 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2019-07-11 23:52:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)