[...] 2,75 *70 = 192,5g Co do moich posiłków, rano często kanapki (szynka ser) lub płatki śniadaniowe (kukurydziane) obiad: zawsze zupa plus jakies konkretne danie np kurczak, fasolka po bretońsku czy np kluski z makaronem, różnie) na kolacje to kanapki, parówki albo płatki. I teraz jak brać? biore trzy mairkiolimpu to jakies 35g na jedną dawke, a [...]
wrzucam przeliczone. co tu jeszcze trzeba zmienić poprawić? ryż wszędzie stosuję brązowy oliwę z oliwek zastępuje naprzemiennie orzechami włoskimi 40 g a brokuły zamieniam najczęściej z zieloną fasolką szparagową. Czy taki układ może być? proszę o rady /SFD/2017/2/17/e8755028079747f0b0400ee2dec3fb4a.jpg [...]
[...] s.m.p.a jakiego typu warzywa najlepiej na redukcji? Jak na razie to na stałe w moim menu znalazła się zielona fasolka szparagowa. W jakich ilościach spożywać te warzywa? Czy oliwa z oliwek w potreningowym będzie na pewno dobrym rozwiązaniem? Z opinii, które widziałem na forum [...]
[...] itp.Mama i rodzina stara sie mnie jakoś pilnować,więc obiady zjadam,ale proszę aby to były np.: zupy, pierś z kurczaka z surówką i odrobiną ziemniaków,ugotowany kalafior,fasolka szparagowa itp.Obiad składa się z jednego dania,np. tylko z zupy itp.Babcia robi mi też czasami pierogi itp. ale wtedy mało ich zjadam.Śniadanie to przeważnie [...]
[...] cukru ale walczę z tym. postaram się ogarnąc, poczytam troszkę... :) dziękuję :) ja gotuje cały czas. ale widzisz, dziś np zrobiłam zupę na wołowej kostce rosołowej. marchewka, pietruszka, brukselka, fasolka zielona, szpinak... wszystko na ostro, doprawione śmietaną 18%. z resztą chyba wszyscy wiemy jak "biednych studentów stać na dobre mięsko ;)
Dzisiaj wczesnym rankiem drzyleciał do Pekinu nasz przedstawiciel w Barcelonie. Po przedpołudniowych zajęciach poszliśmy do banku. Formalności wymiany euro na juany trwały poniżej 20 minut, czyli jak na tutejsze warunki poszło bardzo szybko. Potem poszliśmy zjeść w knajpce ujgurskiej. Taras (pochodzi z Ukrainy, stąd takie imię) skupił się na [...]
[...] musi sie składac w 100% z tych dobrych tłuszczow? Bo ilosci białka i wegli pilnuje, tych drugich trzymam na poziomie 20-30 g - wszystko praktycznie z warzyw (surowki, gotowane kalafiory, brokuły, brukselki czy fasolka szparagowa). Po 8 dniach diety już widać pewne efekty, wciecie na brzuchu jest jakby wieksze i powoli wychodzi "6pak".
zapomniałem dopisać od 2 posiłku do 5 jem 300g warzyw fasolka brokuły itp plus 1 pomidor plus 1 jabłko i przed trenigiem jem 200g serka wiejskiego :D Zmieniony przez - seba50 w dniu 2009-06-11 09:33:30
[...] szczypiorku 2 jajka na twardo Obiad 15.00: 160 gr piersi z kurczaka 100 gr makaronu pełnoziarnistego/durum/ albo 50 gr kaszy gryczanej/ryż brązowy Warzywa (kalafior/brokuły/fasolka zielona szparagowa/sałata+pomidor+szczypiorek) około 400 gr tych warzyw Podwieczorek 18.00: 150 gr piersi z kurczaka 50 gr kaszy gryczanej / ryż brązowy / makaron [...]
"Warzyw jem dużo zwykle do 2-3 posiłków dziennie i są to brokuły, fasolka szparagowa, marchew,pomidory,ogórki, czasem szpinak czy kalafior." Masz winowajców. Jedynie pomidor i marchew z Twojej listy są bezpieczne. Pozostałe spróbuj zastąpić innymi na jakiś czas i przekonaj się, czy poczujesz się lepiej. trzeba bedzie też usunąć te, które już tam [...]
[...] tłuszczowe omega 3 (w rybach i orzechach). Białka dostarczasz z chudych mięs, a węglowodany z warzyw niskoglikemicznych jak brokuły, kalafior, ogórek, pomidor, papryka czy fasolka szparagowa. Proponuję abyś jeszcze raz bardzo uważnie przeczytał post Quaza, a potem zanim przystąpisz do układania jadłospisu przeczytał post z mojego podpisu o [...]
Warzywa marki tesco - w składzie brokuły, podsmażone ziemniaki, marchew, fasolka szparagowa, cebula, kukurydza i papryka. Kosztują koło 4 zł za paczkę, która ma 750 gram. Także wychodzi to w miarę tanio no i wygodnie.