...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Wystarczy opakowanie przeczytać, mąka pszeniczna pełnoziarnista.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
zależy jaki makaron. może być z żytniej, z gryczanej, orkiszowej, durum...jak wyżej wszystko masz na opakowaniu. W Auchan jest duży wybór przeróżnych makaronów.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Tak ale ten lubella to rzeczywiscie pszenica. Wiec zostaje poszukac jakiegos razowego albo durum :p
...
Napisał(a)
razowy to też może być pszenna mąka, lub miks pszennej żytniej. Lubella ma też pełnoziarnisty 5 zbóż.
Pszenica może być po dobrym przemiale i będzie biała mąka, a zmielona raz daje razową
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-07-22 07:15:53
Pszenica może być po dobrym przemiale i będzie biała mąka, a zmielona raz daje razową
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-07-22 07:15:53
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Wyjeżdżam na 2 tyg na wakacje, zero treningów - regeneracja. Ostatnie 2 miesiące leciałem CKD (6 dni niskie W, 1 dzień wysokie), wszystko ważone, zdrowe, itp., białka 200g dziennie.
Czy warto przeprowadzić jakąś formę oczyszczania? W celu chociażby poprawienia się wchłanialności składników odżywczych, regeneracji związanej ze sporą ilością zakwaszającego jedzenia, itp ?
Jeśli tak, czy macie jakieś sprawdzone metody? (będę u rodziny więc mogę gotować co będę chciał).
Zmieniony przez - Tygrysekk w dniu 2015-07-22 10:13:03
Czy warto przeprowadzić jakąś formę oczyszczania? W celu chociażby poprawienia się wchłanialności składników odżywczych, regeneracji związanej ze sporą ilością zakwaszającego jedzenia, itp ?
Jeśli tak, czy macie jakieś sprawdzone metody? (będę u rodziny więc mogę gotować co będę chciał).
Zmieniony przez - Tygrysekk w dniu 2015-07-22 10:13:03
...
Napisał(a)
Witam,
Jetem u końca swojej długiej redukcji (8miesięcy), na redukcji zrzucilem 18kg, waga początkowa 93kg obecnie 75kg, skonczylem redukcje na 2000kcal. Na silownie uczeszczam 4-5x w tygodniu, (zaleznie od pracy) miche trzymam czystą i teraz chciałbym przejść na reverse diet lecz zastanawia mnie ile kalorii powinienem dokładać tygodniowo i przez jaki okres tzn. np do kalorycznosci na utrzymanie wagi po 100kcal tygodniowo potem po 50kcal czy cos takiego. Aby utrzymać wagę kalkulator pokazuje mi 3200kcal co wydaje mi sie jak na mnie jest troche za duzo. Podsumowując, gdyby ktoś mógł mi napisać jak rozłoży tego reverse bylbym wdzieczny
Jetem u końca swojej długiej redukcji (8miesięcy), na redukcji zrzucilem 18kg, waga początkowa 93kg obecnie 75kg, skonczylem redukcje na 2000kcal. Na silownie uczeszczam 4-5x w tygodniu, (zaleznie od pracy) miche trzymam czystą i teraz chciałbym przejść na reverse diet lecz zastanawia mnie ile kalorii powinienem dokładać tygodniowo i przez jaki okres tzn. np do kalorycznosci na utrzymanie wagi po 100kcal tygodniowo potem po 50kcal czy cos takiego. Aby utrzymać wagę kalkulator pokazuje mi 3200kcal co wydaje mi sie jak na mnie jest troche za duzo. Podsumowując, gdyby ktoś mógł mi napisać jak rozłoży tego reverse bylbym wdzieczny
...
Napisał(a)
dodawaj porostu trochę i obserwuj :)
"idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach".
Z.Herbert
...
Napisał(a)
jopekmpdodawaj porostu trochę i obserwuj :)
tylko ile to jest troche ? po 100 na poczatek bedzie git? bo najprawdopodobniej w poczatkowej fazie reverse i tak jeszcze bedzie ze mnie schodzilo bo caly czas bede na deficycie
...
Napisał(a)
dodawaj 150 kcal co 10 dni, i sprawdzaj wagę, jak zacznie rosnąć przestań dodawać i zważ się za kolejne 10 dni, jak spadnie możesz znowu dodać.
Poprzedni temat
Cannibal Inferno Lean FX AD-3
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- ...
- 400
Następny temat
Dieta do oceny . Pewien problem
Polecane artykuły