w ostrowi owszem , maka aromat i woda. Ale łowickie smakowo dla mnie duzo lepsze od ostrovi , szczegolnie tiramisu mi przypadło do gustu. Na dzien dzisiejszy sprobowałem vitafit wanilie i nie zamierzam go zmienic na nic innego w tym rpzedziale cenowym. pozdro
tzn chłopcze ja nie słucham kolegów tylko wiem z doświadczenia bo brałem 2 różne mono z olimpa pod rząd (smak i działaniejak mąka) i potwierdził mi to jeden ze strongmanów , więc nie mów mi tekstów w stylu "głupoty gadasz" bo doskonale wiem co pisze Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-09-04 10:01:34
W dniach od 15 do 17 października odbędą się w Tallinie/Estonia Mistrzostwa Europy EPF Weteranów w Wyciskaniu Leżąc, w których wystartuje dość liczna reprezentacja Polski. Wśród kobiet będą nasz reprezentowały trzy zawodniczki: Jadwiga Radwańska/TKKF Azory Kraków w kategorii wagowej 57 kg oraz jej koleżanka klubowa Dorota Szczepanik w kategorii [...]
W Tallinnie/Estonia w dniach 15-17 października 2015r. odbyły się Mistrzostwa Europy Weteranek i Weteranów w Wyciskaniu Leząc, w których udział wzięła dość liczna reprezentacja Polski zdobywając aż 10 medali w tym 5 złotych i 5 srebrnych i ustanawiając rekord Europy i Świata wśród mężczyzn. Wśród kobiet wystartowały trzy nasze reprezentantki [...]
podstawa to prawdziwe żarcie; bez konserwantów; mało przetworzone; najlepiej prosto z lasu lub wody żeby mieć pewność co jest w żarciu; w dzisiejszym odzywianiu rządzą konserwanty, soja i mąka i tłuszcze niskiej jakości.
Wiedziałem, że ktoś to źle zrozumie, bez dodatku mąki miałem na myśli żeby nie był posypany mąką.. bo są takie pieczywa. Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-02-26 11:34:03
wątpie koleś jezdził do ameryki i wogule pewnie miał do tego dostęp //// za darmo to chodz by nawet mąka była to dobra hehe :)) nie no data ważności jest smak truskawki wsyztso ok...
BloodPL-Tak,jesli do cista dodaje sie jajka to ma ono w sobie bialko,ale na cala mase nie jest tego wiele,za to cukru tak,do tego maka.Staraj sie nie jesc takich rzeczy,raczej od czasu do czasu. dobradieta.pl -tu sa dobre,proste tabele
Nie sądze, jak już to z dodatkiem mąki kokosowej w niewielkim stopniu . Mąka kokosowa to nic innego jak sproszkowany odtłuszczony i pozbawiony wody kokos, nie klei się , więc nie uzyskasz konsystencji placka bez użycia np. jaja - a tego się w tortillach nie używa..:-)
dobra zadam teraz dwa, może wyjątkowo głupie pytania, ale nigdy z produktem jakim jest mąka nie miałem zbytnio do czynienia w kuchni ;-) 1. to w takim razie czy z samej ryżowej by wyszło? widziałem, jak już wspomniałem, tylko przepisy mieszane jak ryżowa+kukurydziana , ryżowa+gryczana 2. czy "wypiek" z mąki gryczanej będzie w smaku podobny do [...]
Kiedyś próbowałem robić tortille ze zwykłej pszennej itd i kupa roboty, a efekt końcowy wylądował w koszu. A zabawa jeszcze z innymi cięższymi mąkami w obróbce to już może być nie lada wyczyn jak nie miałeś wcześniej z mąką do czynienia %-)
Kiedyś próbowałem robić tortille ze zwykłej pszennej itd i kupa roboty, a efekt końcowy wylądował w koszu. A zabawa jeszcze z innymi cięższymi mąkami w obróbce to już może być nie lada wyczyn jak nie miałeś wcześniej z mąką do czynienia %-) no właśnie kurde jak patrzę na przepisy to każdy wygląda tak samo i wydają się one cholernie proste. [...]