[...] z "Men's health";), gdzie trafiłem na jakis artykuł w którym to polecali, korzystam z tego tylko dlatego, że ugotowanie nie zajmuje dużo czasu. Coś mi się jednak wydaje, że fasolka do wywalenia.. Nic więcej sobie nie przypominam, o co chciałbym zapytać. Z góry dzięki za odpowiedzi, no i za dotrwanie do końca posta, bo trochę przydługi wyszedł:] [...]
[...] Elite Whey Protein 35g z woda 3.30min po bialku Ryż brązowy 50 Tuńczyk w wodzie 120 Fasolka szparagowa 80 Oliwa z oliwek 15 tunczyc smazony z cebula na oliwie plus gotowana fasolka i ryz polane 10 gr oliwy druga wersja to gotowany kurczak i brouly i makaron a 3 podsmazona a potem gotowana wieprzowina/wolowina z kasza i fasolka/brokulami 4.Chleb [...]
[...] Elite Whey Protein 35g z woda 3.30min po bialku Ryż brązowy 50 Tuńczyk w wodzie 120 Fasolka szparagowa 80 Oliwa z oliwek 15 tunczyc smazony z cebula na oliwie plus gotowana fasolka i ryz polane 10 gr oliwy druga wersja to gotowany kurczak i brouly i makaron a 3 podsmazona a potem gotowana wieprzowina/wolowina z kasza i fasolka/brokulami 4.Chleb [...]
[...] Elite Whey Protein 35g z woda 3.30min po bialku Ryż brązowy 50 Tuńczyk w wodzie 120 Fasolka szparagowa 80 Oliwa z oliwek 15 tunczyc smazony z cebula na oliwie plus gotowana fasolka i ryz polane 10 gr oliwy druga wersja to gotowany kurczak i brouly i makaron a 3 podsmazona a potem gotowana wieprzowina/wolowina z kasza i fasolka/brokulami 4.Chleb [...]
Jarzyny Buraki czerwone Są pożywne, posilne, odświeżające, a jednak lekkostrawne. Zawie-rają potrzebny człowiekowi minerał - kobalt. Buraki są wskazane przy nerwicach, anemii i odwapnieniu organizmu. Ułatwiają wychodzenie z grypy i przeziębień. Powinny być używane (surowe i gotowane) wraz z innymi jarzynami w surówkach i sałatkach. Buraki nie są [...]
Witam ponownie. Wiele było na forum postów poświęconych błonnikowi, ale nie znalazłem informacji kompleksowej, w której podanoby również szczegółowe tabele produktów zawierających błonnik. Dlatego sądzę, że tych kilka informacji o błonniku zebranych w jednym miejscu nikomu nie zaszkodzi Poniżej znajdują się niezbędne przy układaniu diety [...]
[...] jelit, ponieważ, jak stwierdzono, fasola zawiera fazynę czynnik powodujący zlepianie czerwonych ciałek krwi, co prowadzi do wyższej krzepliwości krwi. Jednakże fasolka, szczególnie szparagowa, winna częściej niż dotychczas gościć na naszych stołach. Groch i groszek- spotykamy ślady, że spożywano go już w epoce kamienia i brązu. [...]
Jest do dieta na mase - 80kg - stosuje ją w 100%. Odżywianie postawiłem na pierwszym miejscu swoich założeń. Przerwy miedzy posiłkami 2,5 do 3 godzin. Spożycie wody w dni treningowe wynosi 3,5l natomiast w dnie nietreningowe 3l, trzymam się tego w zasadzie w 100%. Dni treningowe: Śniadanie Jogurt naturalny 200g - B 10,4g / WW 15g / T 6,5g Płatki [...]
[...] i mleka sojowego i ze słodkiego krowiego mleka. Warzywa i owoce Na Twój stół powinny trafiać lecznicze dla grupy krwi AB brokuły, seler, pietruszka,ogórki, pomidory, bób, fasolka szparagowa, zielony groszek, botwina, buraki,kalafiory i czerwona fasola. Możesz też jeść marchewkę, oliwki, pieczarki, pory,rzepę, kalarepę, kminek, szparagi, [...]