Podaj proszę swój cel, zapotrzebowanie oraz typ budowy jaki prezentujesz bo pewnie przeoczyłem.
1 POSIŁEK 7:00
* mleko 1,7% (szklanka)
* płatki owsiane (100g)
* rodzynki (50g)
* twaróg chudy (100g)
* oliwa z oliwek - ?
Rodzunki wywal/zmniejsz, dodaj orzechy włoskie.
2 POSIŁEK 9:30
* ryż (100g)
* piersi z kurczaka (100g)
* marchewka z groszkiem (100g)
Ryż brązowy, tutaj dodaj oliwę.
3 POSIŁEK (przed treningiem) 14:30
* Piersi z indyka (100g)
* Ryż (100g)
* 1 Jabłko
Ok
Po treningu około 10-15 min mogę dorzucić powiedzmy 2 banany+jabłko?
Bezpośrednio po treningu możesz zjeśc makaron + tuńczyk w sosie własnym
4 POSIŁEK ( 30 minut po treningu) 18-19
* makaron dwujajeczny (100g)
* ser twarogowy (100g)
5 POSIŁEK 22:00
*
tuńczyk w oleju (130g=1 puszka)/ser twarogowy
* oliwa z oliwek - ?/ok
* 2 jajka na twardo ( tylko dni treningowe)/dałbym do śniadania
W diecie uwzględniłem już poprawki wprowadzone przez "Skalar-a"
Nie wiem ile oliwy z oliwek?/oliwy dajesz tyle ile wynosi Twoje zapotrzebowanie na tłuszcze. Pamiętaj o odpowiednich proporcjach tluszczy.
acha i powiedzcie czy ryż ważymy przed / po ugotowaniu? Bo ja waże przed.
najbardziej pasowałoby mi cos wrzucić na pozycje 2-go posiłku o 9:30 ,a go przesunąć na 12:00./wszystko ważysz przed obróbką termiczną