Wstałem, nos zawalony, zatoki zawalone, ale nie czułem się najgorzej. Cardio ładnie weszło to wiedziałem, że i z treningiem nóg podołam, więc nie zastanawiając się zjadłem i poleciałem Dla pewnosci wrzucilem tussi
Cardio:
40min rano na czczo na rowerku stacjonarnym
Trening:
LEGS
1. Przywodziciele na maszynie 23x110kg | 22x110kg | 21x110kg | 20x110kg
2. Przysiady ze sztangą z tyłu 8x170kg | 7x170kg | 12x150kg
3. Front squat + wyprosty na maszynie 10x110kg(20x67,5kg) | 10x110kg(20x67,5kg) | 10x110kg(20x67,5kg)
4. Wypychanie na suwnicy 10x260kg | 9x280kg | 8x300kg
5. Uginanie obunóż na maszynie 12x10sztabek | 10x10sztabek | 9x10sztabek | 11x9sztabek | 10x9sztabek +6 +5 rest pause
6. Żurawie 20 reps | 18 reps | 18 reps
7. Hack squat 7x180kg | 7x180kg | 15x130kg
8. Ab crunch 4s20reps 35kg
9. Świeca 4s10reps
10. Ab roller 3s10reps
Ciężary zachowane, powtórzenia troche obcięte, ale wszystko do odciny, aczkolwiek i dobra objętość i dobra intensywność, więc jak najbardziej trening wszedł kosa Chociaż brakuje już tego powera, nie wiem czy to przez to samopoczucie czy już uroki redu Jutro dnt, więc trzeba trochę odpoczać
Suplementacja:
ALA -dawkowanie 300mg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia prócz około treningowych
cynamon po treningu 2-3g
2g vit c 1g do śniadania,1g do ostatniego posiłku
chrom 200mcg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia i 400mcg do posiłku po treningu
vit d3 12000iu dziennie
b12 1000mcg dziennie
kwas foliowy 500mg dzeinnie
żelazo 20-25mg dziennie
magnez 3x200mg do posiłków
b-complex 1tab wieczorem
omega 3 - 6 kaps dziennie,3 rano,3 wieczór
NAC - 4x600mg dzinnie
ostropest 2x1000mg dziennie
cynk 30mg dziennie wieczorem
kompleks witaminowy
ENZYMY trawienne - do największy posiłków
Liv52 DS. -4 tab.dziennie
cholesterol pro NOW-a 1000mg rano na czczo
udca 1000mg ed
acard 75mg dziennie
ABANA 2x1tabs
Horse extract 2x600mg
Podczas treningu: eaa, kreatyna, glutamina, tauryna, 20g dekstrozy
Micha:
Przedtreningowy: 75g płatki jęczmienne, 100g jabłka, 50g banana, 60g wpi, 1 tost, 20g masła orzechowego
Potreningowy: 100g płatki jęczmienne + 50g kasza manna + 72g WPI + 150g jabłka + 75g truskawek
200g ziemniaków + 250g piersi + warzywa
50g kasza gryczana + 250g piersi + warzywa
omlet z 150g twarogu, 150g białek jaj, 50g serka wiejskiego, 50g mąki żytniej
400g serka wiejskiego, 12g WPI, 30g masła orzechowego
Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html