Malutki kryzys z rana, bo już męczy to codzienne wstawanie o 3.50 Ale suma sumarum wszystko wyszło tak, jak zaplanowałem. Czwarta jednostka treningowa z rzędu i czas odpocząć, bo już tak mocno zajechany dawno się nie czułem, wczoraj już było apogeum W sumie to lubie od czasu do czasu tak popłynąć treningowo, by potem trochę odpocząć
Cardio:
35 min na rowerku stacjonarnym, rano na czczo
Trening:
PUSH 2
1. Wyciskanie sztangi skos+ 5s
2. Wyciskanie hantli nad głowę stojąc 5s
3. Wyciskanie wąsko 5s
4. Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 5s
5. Rozpiętki z hantlami + guma za plecami 5s
6. Prostowanie z gumą 5s
7. Wyciskanie francuskie sztangą łamaną do czoła 5s
8. Spięcia brzucha ławka skos- 4s
9. Unoszenie nóg w zwisie 4s
10. Allachy z gumą 3s
Dosłownie wszędzie poszedł progress powtórzeniowy, no trening idealny, a myślałem, że będzie kiepsko, bo zmęczenie konkret, a tu takie zaskoczenie. Dobre zwieńczenie tygodnia
Suplementacja:
ALA -dawkowanie 300mg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia prócz około treningowych
cynamon po treningu 2-3g
2g vit c 1g do śniadania,1g do ostatniego posiłku
chrom 200mcg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia i 400mcg do posiłku po treningu
vit d3 12000iu dziennie
b12 1000mcg dziennie
kwas foliowy 500mg dzeinnie
żelazo 20-25mg dziennie
magnez 3x200mg do posiłków
b-complex 1tab wieczorem
omega 3 - 6 kaps dziennie,3 rano,3 wieczór
NAC - 4x600mg dzinnie
ostropest 2x1000mg dziennie
cynk 30mg dziennie wieczorem
kompleks witaminowy
ENZYMY trawienne - do największy posiłków
Liv52 DS. -4 tab.dziennie
cholesterol pro NOW-a 1000mg rano na czczo
udca 1000mg ed
acard 75mg dziennie
ABANA 2x1tabs
Horse extract 2x600mg
Podczas treningu: eaa, kreatyna, glutamina, tauryna, dekstroza
Micha:
Przedtreningowy: 125g płatki owsiane, 100g jabłka, 50g banana, 72g wpi
Potreningowy: 100g płatki owsiane + 50g kasza manna + 84g WPI + 150g jabłka + 75g truskawek
400g ziemniaków + 300g piersi + warzywa
75g kasza gryczana + 300g piersi + 20g orzechy nerkowca + warzywa
omlet z 1 całego jajka, 230g białek jaj, 100g twarogu, 12g WPI, 75g mąki, 10g masła orzechowego
400g serka wiejskiego, 24g WPI, 50g masła orzechowego
Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html