...
Napisał(a)
DZIEŃ DOBRY :)
Adamo - 100 % racji. Patrząc na większość zdjęć z okresu redukcji widzę ogromne zmęczenie zwłaszcza na twarzy. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że teraz nie będę się musiała aż tak zajeżdżać bo wtedy radość z tego co się robi jest znikoma. Poza tym brakuje sił nie tylko do życia codziennego ale i również chociażby do nauki pozowania a to przecież bardzo istotna rzecz.
Sylwia - 3 lata bez wychodzenia na scenę to bardzo długo. Nie wyobrażam sobie masować przez tyle czasu. Chcę również w życiu codziennym czuć się dobrze z tym jak wyglądam.
Markoto- Toż to jedynie 30 g białka mniej. Organizm z tego nie czerpię energii także myślę, że nawet tego nie odczuję (przynajmniej jak na razie tak jest ) - Jak będę chodzić głodna to zwiększę węglowodany/ dodam tłuszcze - na pewno nie będę się głodzić bo nie o to przecież chodzi ;)
Adamo - 100 % racji. Patrząc na większość zdjęć z okresu redukcji widzę ogromne zmęczenie zwłaszcza na twarzy. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że teraz nie będę się musiała aż tak zajeżdżać bo wtedy radość z tego co się robi jest znikoma. Poza tym brakuje sił nie tylko do życia codziennego ale i również chociażby do nauki pozowania a to przecież bardzo istotna rzecz.
Sylwia - 3 lata bez wychodzenia na scenę to bardzo długo. Nie wyobrażam sobie masować przez tyle czasu. Chcę również w życiu codziennym czuć się dobrze z tym jak wyglądam.
Markoto- Toż to jedynie 30 g białka mniej. Organizm z tego nie czerpię energii także myślę, że nawet tego nie odczuję (przynajmniej jak na razie tak jest ) - Jak będę chodzić głodna to zwiększę węglowodany/ dodam tłuszcze - na pewno nie będę się głodzić bo nie o to przecież chodzi ;)
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY: http://www.sfd.pl/Doris.K__Fit_forma_mi_się_marzy.-t1045313.html
...
Napisał(a)
w ogóle Ciesze sie ze podjełas decyzje z Panem Szymańskim !! i zazdroszcze bułek z serem !!!! <3
...
Napisał(a)
nie chodziło mi o 3 lata tylko 3 sezony to jakies 1,5 roku
...
Napisał(a)
ŚRODA
TRENING - KLATKA BICEPS
1. Rozpiętki ze sztangielkami na ławce skośnej 4x12
2. Przenosy ze sztangielką za głowę leżąc 4x12
3. Uginanie ramion ze sztangą prostą stojąc w lekkim opadzie tułowia 3x10
4. Uginanie ramion ze sztangielkami na ławce skośnej 3x10
5. Uginanie ramion ze sztangielkami siedząc 3x10
6. Unoszenia nóg leżąc 3x12
7. Spięcia brzucha leżąc 3x12
Po treningu orbi : 5 minut rozgrzewka, 10 minut interwał, 15 min standardowe tempo
MISKA:
1. Omlet : 70 g owsiane, 10 g maka gryczana, 80 g białka jaj, 30 g izolat UNS, 100 g dynia, 10 g czekolada gorzka, odrobina proszku do pieczenia i cynamonu, 50 ml mleko ALPRO do kawy
2. 80 g makaron razowy, 120 g filet z kurczaka, warzywa, ketchup
3. J.W
4. J.W
5. 120 g filet z kurczaka, warzywa
CZWARTEK - DZIEŃ NIETRENINGOWY ( spowodowany ogromnymi zakwasami na klacie i pogrzebem).
MISKA:
1. OMLET - 70 g owsiane, 10 g maka gryczana, 80 g białka jaj, 30 g izolat UNS, 100 g dynia, 10 g czekolada gorzka, odrobina proszku do pieczenia i cynamonu, 50 ml mleko ALPRO do kawy
2. Fit BURGER - bułka z ziarnami 80 g, 120 g wołowina, warzywa, plaster sera żółtego
3. J.W (poza domem)
4. 80 g makaron razowy, 120 g filet z kurczaka, warzywa
5. 120 g filet z kurczaka, warzywa
A teraz uciekam na trening bo barki i triceps się same nie zrobią ;) Miłego.
TRENING - KLATKA BICEPS
1. Rozpiętki ze sztangielkami na ławce skośnej 4x12
2. Przenosy ze sztangielką za głowę leżąc 4x12
3. Uginanie ramion ze sztangą prostą stojąc w lekkim opadzie tułowia 3x10
4. Uginanie ramion ze sztangielkami na ławce skośnej 3x10
5. Uginanie ramion ze sztangielkami siedząc 3x10
6. Unoszenia nóg leżąc 3x12
7. Spięcia brzucha leżąc 3x12
Po treningu orbi : 5 minut rozgrzewka, 10 minut interwał, 15 min standardowe tempo
MISKA:
1. Omlet : 70 g owsiane, 10 g maka gryczana, 80 g białka jaj, 30 g izolat UNS, 100 g dynia, 10 g czekolada gorzka, odrobina proszku do pieczenia i cynamonu, 50 ml mleko ALPRO do kawy
2. 80 g makaron razowy, 120 g filet z kurczaka, warzywa, ketchup
3. J.W
4. J.W
5. 120 g filet z kurczaka, warzywa
CZWARTEK - DZIEŃ NIETRENINGOWY ( spowodowany ogromnymi zakwasami na klacie i pogrzebem).
MISKA:
1. OMLET - 70 g owsiane, 10 g maka gryczana, 80 g białka jaj, 30 g izolat UNS, 100 g dynia, 10 g czekolada gorzka, odrobina proszku do pieczenia i cynamonu, 50 ml mleko ALPRO do kawy
2. Fit BURGER - bułka z ziarnami 80 g, 120 g wołowina, warzywa, plaster sera żółtego
3. J.W (poza domem)
4. 80 g makaron razowy, 120 g filet z kurczaka, warzywa
5. 120 g filet z kurczaka, warzywa
A teraz uciekam na trening bo barki i triceps się same nie zrobią ;) Miłego.
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY: http://www.sfd.pl/Doris.K__Fit_forma_mi_się_marzy.-t1045313.html
...
Napisał(a)
2. Fit BURGER - bułka z ziarnami 80 g, 120 g wołowina, warzywa, plaster sera żółtego - DORIS zrób mi takiego po PP :D:D:D
...
Napisał(a)
Dorka jedziesz juz znowym planem treningowym ? fit burger wymiata !!!
...
Napisał(a)
No i mówiłam, że nie mogę tu wchodzić, bo mnie głód łapie
Chciałabym od Ciebie catering - szczególnie placki wymiatają
Chciałabym od Ciebie catering - szczególnie placki wymiatają
...
Napisał(a)
nie najadłby się fit burgerem ale dwoma :D
Poprzedni temat
Wojciech Kroczek - dziennik treningowy
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- ...
- 389
Następny temat
"Bartek Buczek - przygotowania do sezonu jesiennego"
Polecane artykuły