Amber - Dzięki. Miło, że komuś się w końcu filmik spodobał. Po rozmowach z wieloma osobami dochodzę do wniosku, że znacznej liczbie osób wydaje się, że nakręcenie tego typu filmiku jest nie dość, że banalne to jeszcze ekspresowe. A to na prawdę potrzeba kilka par rąk do pracy, mnóstwo czasu, pomysłów, chęci, wytrwałości. O sprzęcie już nawet nie mówię. Z resztą podejrzewam, że Ty akurat o tym dobrze wiesz ile trzeba się namęczyć by powstało kilka minut zmontowanego filmiku.
Wiadomo, że każdy ma swój gust i nie każdemu się podoba to samo aczkolwiek czasem mam wrażenie, że ludzie nie pomyślą zanim coś ocenią.
Odnośnie tych wypieków to... tak jak pisałam każde ciasto/ potrawa jest u mnie debiutem także nieskromnie podsumowując - niezła ze mnie amatorka :D
Dobra domówka nie jest zła aczkolwiek ja tak jak Mariusz chyba się już starzeję bo... takie imprezy okolicznościowe nie dla mnie ;)
Nie wiem jak u Was ale u mnie były już dwa MIKOŁAJE ;) To oznacza, że byłam w tym roku baaaaaaardzo grzeczna