WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Doris.K - Fit forma mi się marzy.

temat działu:

Dzienniki Treningowe

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 543252

Nowy temat Dział zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 167 Napisanych postów 3923 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 433872
Doris.K
SebastianMielecki
Rzadko piszę, ale zaglądam często i czytam każdą relacje, także ten

Musisz sobie garderobę zmienić na taką bardziej poważna/oficjalną

Także ten - nic się nie bój. Relacje będą
Oficjalna garderoba? Hmmm... myślisz, że taka do mnie pasi?

Kochana na tobie wszystko będzie pięknie wyglądać
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 34564
SnicK- Dziś wzięłam pierwszą tabletkę, zobaczymy za kilka dni czy jest poprawa. Co do tego specyfiku do nosa - średnio przyjemne uczucie ale przełamałam się i spróbowałam. Za pierwszym razem o mało co się nie zakrztusiłam ALE najważniejsze, że efekt jest odczuwalny po chwili.

Dziś rano niestety również zielone gluty trzeba było wysmarać ale mam nadzieję, że niebawem je wytępię

Seba- Męski garnitur też z pewnością
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 167 Napisanych postów 3923 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 433872
Czemu by nie?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 31015 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 294314
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 34564
Dobra nie róbcie sobie ze mnie jaj tylko piszcie kto na 100% będzie w Sopocie na zawodach?:)
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54876
Ja, ale nie jako zawodnik :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 768 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7786
To może ja wpadne na plaże

No a biuro piękne, mega szybki rozwój !
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22496 Napisanych postów 32325 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 891598
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54876
No ja ogólnie w zawody mam wbite, chcę zrobić fotkę z znanymi ludźmi z forum żeby fejm się zgadzał i wracam na Szczecin do siebie
...
Napisał(a)
Ekspert
Fuun - Będziesz miał lepszą formę niż połowa zawodników prawdopodobnie ( z Twojej kategorii) ;)
Zrobisz sobie fotkę z Heniem i możesz wracać

Bartek - Rozwój to się dopiero zacznie ;)
Twoja obecność już zaklepana.

Przemek - Jak zobaczysz wielką orkę to nie uciekaj
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Dział zamknięty
Poprzedni temat

Wojciech Kroczek - dziennik treningowy

Następny temat

"Bartek Buczek - przygotowania do sezonu jesiennego"

electro
Polecane artykuły