WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Doris.K - Fit forma mi się marzy.

temat działu:

Dzienniki Treningowe

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 543254

Nowy temat Dział zamknięty
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 3233 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 17300
Mega fotki :D fajnie sie opalilas jednak co sloneczko to sloneczko nie solarka :p
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 34564
popuri
Nie

bo Ci słodzą wszyscy :D się rozpuścisz niedługo haha

a tak serio to pokazuij, akurat Ciężko w pracy pracuje więc obejrzałbym sobie z nudoów

3 kg szybciej zleci niż myślisz :)

POPEK - za duża jestem, żeby się rozpuścić. Nie grozi mi to Poza tym z cukru nie jestem więc już w ogóle....

PIOTREK - Opalenizna zupełnie inna niż ta z solarium, aczkolwiek zdecydowanie więcej pieprzyków po takiej wychodzi Obecnie zaczynam zrzucać pancerz ( o tyle dobrze, że kolor skóry się przy tym nie zmienia).

Filmik poniżej, z góry przepraszam za niewyjściowy wygląd ALE na wyjeździe ANI razu nie nałożyłam maski. Skoro osiołki się mnie nie wystraszyły to może i Wy przeżyjecie te kilka minut. Kto się boi niech po prostu nie włącza PLAY

Mój debiut w roli kamerzysty uważam za w miarę udany. Jest szansa, że teraz na imprezach będę latać z tym różowym patykiem

Zmieniony przez - Doris.K w dniu 2015-06-26 11:22:42
...
Napisał(a)
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 392 Napisanych postów 12822 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 107749
konkretny opis a filmik mega zaj**iscie wyszedł naprawde przyjemnie sie go oglada
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Jw, film kozak :D
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Kurde ale super pamiątka :) Pewnie bardzo szybko zleciały Wam te dni. A jeżeli chodzi o debiut w roli kamerzysty to jak najbardziej udany !
...
Napisał(a)
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 392 Napisanych postów 12822 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 107749
Dobra a teraz Doris podawaj tytuły tych dwóch przeróbek co lecą w tle bo są mega kozackie i nie wiedziaęłm ze takie wpadające w ucho nuty istnieją
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 34564
Hekade
Dobra a teraz Doris podawaj tytuły tych dwóch przeróbek co lecą w tle bo są mega kozackie i nie wiedziaęłm ze takie wpadające w ucho nuty istnieją

Panie, ja to również przypadeczkiem znalazłam a w zasadzie nie ja a mąż

Kamil - Jak dla mnie tydzień to wystarczający czas by odpocząć i polenić się przy basenie + coś tam pozwiedzać ( u mnie były to 3 dłuższe wyprawy). Dwa tygodnie byłoby za długo a tak człowiek nie miał czasu na narzekanie, że np mu się nudzi
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1197 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3386
Doris i jej makaron do pływania :) :) :) Jak nóżkami przebierałaś :P

Agnieszka_Cieciora_Bikini>Fitness_UNS
Zapraszam do mojego dziennika :D
http://www.sfd.pl/Agnieszka_Cieciora_Bikini_Fitness-t1064827.html 

...
Napisał(a)
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Dziękówa Ide niedługo biegac, zgrywam to na fona i caly czas bedzie leciało

Zmieniony przez - Hekade w dniu 2015-06-26 19:23:53
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 1626 Wiek 3 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16561
super pamietka taki filmik ojjj jak tam pieknie ;(
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Dział zamknięty
Poprzedni temat

Wojciech Kroczek - dziennik treningowy

Następny temat

"Bartek Buczek - przygotowania do sezonu jesiennego"

electro
Polecane artykuły